Intodeauna cand vei injura langa niste fete el vor incepe sa rada, destul de iseric ce-i drept, nu se stie inca de ce.
In fine, e o mare neghiobie sa faci asta langa o fata, dar putine sunt cele care iti reproseaza in fata.Majoritatea te fac albie de porci in gand.
Si nu, nu li se pare "cul", cel putin mie, fiindca arati cam pana in ce puncte progreseaza mintea ta.Isi vor da seama ca nu esti o persoana serioasa, si le va fi cam teama sa te enerveze.
Cum a spus si Mihai. Sunt unele fete mai "fitoase" sa zicem care se uita dupa felul cum vorbesti, si daca nu le place nu te baga in seama... Oricum o fata trebuie sa te placa pentru ceea ce esti nu pentru ceea ce vrei sa pari.
Depinde de acele fete, daca sunt mai cu nasul pe sus poate ca asa le place lor, dar te vor place mereu pentru ceea ce esti tu, nu pentru ceea ce scoti pe gura.
Nu stiu... poate ca sunt nise fete carora li se pare cool un baiat care injura...mie mi se pare chiar urat si foarte"uncool"
Sunt de acord cu Azµre.Nu e nimc de bine, e numai de rau. Totus sunt fete care sunt, stii tu, mai,, mindre". Acelor fete le cam pare cool.
Ideea e ca eu nu injur, dar eram curios cum de majoritatea fetelor stau mereu pe langa baietii care isi baga si isi scot tot in ele.
Să fiu sinceră, nu imi plac băieţii care înjură..Nu e frumos, mai ales in jurul fetelor, sa-ţi bagi şi să-ţi scoţi Asta e părerea mea..Don't judge me!