Pai, daca ea inca ar mai tine legatura cu fostii ei. hmm aici e foarte discutabil deoarece daca 2 persoane au fost impreuna, asta nu inseamna ca dupa terminarea relatiei trebuie sa se urasca de moarte si sa isi dea block pe toate caile de comunicare posibile iar daca intamplator se intalnesc pe strada, sa-si adreseze 2-3 injuraturi.
Depinde de relatiai ei cu fostii, cat de,, puternica" este, adica mai exact ce fac? daca dor mai vorbesc asa din cand in cand cu un,, hei, ce ai mai facut, cum mai esti?" nu e nimic suspicios sau care sa-ti dea de gandit. Ar trebui sa te ingrijorezi daca face ceva mai mult decat asta. Ai zis ca se saruta cu ei. Wtf? pai daca face asta deja e grav. Ori este DOAR A TA ori nu mai este deloc. Daca tu te-ai saruta cu fostele tale, ei i-ar conveni treaba asta?
Am formulat eu greșit mă refeream că îmi povestea cum își dădea limbi cum era pipăită pe sâni chestii de genul
Daca a avut "fosti" adica mai multi, e clar. Spune-i in fata ce ai de zis. Daca nu, nu mai pune suflet(asta daca pui). O sa fie o relatie doar dintr-un anumit punct de vedere, in rest nu rata sansa sa vorbesti cu alte fete.
Ii spui frumos ca daca vrea sa traiasca in trecut, tu esti dispus sa o lasi sa-si faca damblaua, si sa te caute dupa ce invata sa traiasca in prezent.
Daca se gandeste la el, clar mai are sentimente fata de el.Fie alegi sa lupti si sa o faci sa-l uite, fie renunti la ea. Daca te-ar iubi cu adevarat, nu s-ar mai gandi la fostul.Ai grija sa nu te foloseasca, sa pui sentimente si sa ai de suferi.
VulpeaDinUmbra întreabă: