| LarisaDragomir a întrebat:

Am si eu o oarecare problema,nu este ceva urgent,dar as dori sa stiu raspunsul.M-am schimbat enorm de acum an, mai exact de cand mi-a murit bunicul.Sunt foarte 'intunecata'.Cu Dumnezeu parca nu mai am treaba.
Ma simt extraordinar de ciudat! Mi-am schimbat si anturajul,vechii mei prieteni nu ma mai recunosc,doar cei foarte apropiati.
Inainte ma simteam un copil dulce care vrea sa creasca, iar acum un adult in devenire care isi doreste copilaria inapoi.Ma simt de parca toata viata as fi tinut o parte intunecata in mine si acum o scot. Oare de ce? Ce se intampla cu mine?

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

E normal, sunt stari de crestere. Nu ne-ai zis nimic despre varsta ta, care in acest caz este destul de importanta. Probabil si moartea bunicului tau te-a marcat, normal fiind deoarece copiii in general sunt apropiati mai mult de bunici decat de parinti, mai ales daca ai petrecut timp cu ei. Daca te simti cu adevarat schimbata, poate ti-ar folosii sa mergi la un psiholog. Poti apela la cel din scoala/liceul tau. E gratuit, si sunt sigura ca te-ar ajuta. Nu e o rusine, deci nu-ti fie jena.

| Aleqa a răspuns:

Te maturizezi. O sa vezi ca va fi bine. Dar incearca sa fii si putin copilasa, sa te distrezi cu prietenii si sa iti aduci aminte de ce ai facut cand erai mai mica.

Ai sa vezi ca totul va fi bine.

| SpecialGold a răspuns:

Incep sa cresti si iti schimbi mentalitatea si gandirea.Vezi viata cu alti ochi.Cu prietenii nu vorbi despre chestia asta, ca poate or sa o ia in ras. poate doar cu cei in care chiar ai tu incredere, in rest nu o face.Eu unul cand am o stare ciudata si am ganduri aiurea, ma duc imi iau cateva tigari si ma duc undeva sa ma relaxez si sa ma gandesc la ce am si cine sunt in situatia de fata.Crescand si vazand altfel viata si pe cei din jurul tau, ai grija sa nu te strici, si sa nu ajungi in anturaje nasoale, bafta.

| Alice_Andrei_1991 a răspuns:

Te maturizezihappy gandeste `te ca tot "raul" ii spre bine... stai linistita, inchinete si roaga`te la Dumnezeu s`ti lumineze mintea si calea si nu uita fii tu insuti, nu`ti creea restrictii.