| sabinneamtu a întrebat:

am si eu o prietena de 2 -3 zile si ea nu vrea sa zicem la nimeni ca suntem impreuna pe motiv ca au intrebato multi daca vrea sa fie cu el sh ea le-a zis ca se linisteste o vreme (asta nu stiu sigur asa mi-a zis ea ) in oras nu vrea sa iasa pe motiv ca parinti nu stiu nimic la restaurant nu nu stiu dc i-am zis co duk cu taxiu imi zice ca este timp pentru toate sh nici pe facebook nu ma lasa se ne punem intr-o relatie nici sa postez cv cu ea nimic nimeni decat noi stim ca suntem impreuna si vrea sa stam numai in fata blokului Imi este frica sa nu fie cu mine sh cu inca cineva ca primeste sms in continuu pe tel sh scrie cand ii cu mine va rog ziceti-mi parerile voastre va rog ce credeti ma inseala?

5 răspunsuri:
| asy a răspuns:

Poate fata e genul care te iubeste, tine la tine, dar parinti nu o lasa sa aiba o relatie. Sincer nici mie nu imi place atunci cand am o relatie sa stie toata lumea, mai bine noi 2 si cateva persoane... Poate e destul de imatura, si tine la tine dar nu stie cum sa iti arate... Incearca, vorbeste cu ea serios pe aceasta tema si poate o sa rezolvati.
Eu mi-am spus parerea. Bafta cu ea!
P.s: Cati ani aveti? happy

| sabinneamtu explică (pentru asy):

Eu am 14 ea are 15 multumesc mult

| Neo12 a răspuns:

Dacă simţi că te iubeşte, nu ar avea motiv să te înşele. Mai trage cu ochiu, vezi cui îi scrie, ce vorbeşte. Întreab-o tot ce te interesează, explică-i că vrei să aflii şi poate te va înţelege. O seară plăcută să ai.

| sabinneamtu explică:

Multumesc la toti pentru ajutor