| Neymar99 a întrebat:

Am si eu o problema! Am 13 ani, imi place de o fata, i-am spus astazi ca imi place de ea si multe alte chestii, am vorbit cu ea si am intrebat-o cat la %ma place si mi-a raspuns ca 70% acum i-am dat sms si am intrebat-o daca ar vrea sa fie cu mine si mi-a spus sa o las sa se gandeasca ceva timp! As vrea sa stiu daca ar merita sa-mi fac sperante! Cer pareri Va rog seriozitate! Multumesc :*:*

Răspuns Câştigător
| alexeikarla a răspuns:

Cred ca ar fi trebuit sa o intrebi personal. faptul ca tu i-ai trimis un mesaj prin telefon poate fi interpretat de ea drept neimplicare. in plus nu e romantic deloc. asa ca nu astepta raspunsul ei sun-o spune-i sa iasa si cerei fata in fata sa fie cu tine. si ofera-i si un cadou sau fa-i o surpriza romantica spre exemplu ai putea sa-i faci din petale de flori pe strada din fata blocului ei pe care ea sa-o vada de la geam

8 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Merita sa iti faci sperante

| tedy97 a răspuns:

Nu exista lucruri imposibile... Exista doar oamenii care renunta prea usor 70% e un procentaj mare insa nu destul

suntserios
| suntserios a răspuns:

Poate daca era 71%, e complicat cu dragostea asta exprimata in procente.

| AllePuffu a răspuns:

Incercati si voi sa stati mai mult timp impreuna sa vedeti daca se leaga ceva intre voi!

| pusitaaaa20000 a răspuns:

Asteapta mai intai sa vezi ce iti raspunde daca vrea atunci totul e ok, daca nu doar intrab-o o singura intrebare (daca vrea macar sa incercati)...
Bafta

| Andrada98M a răspuns:

Poate ca nu trebuia sa ii spui printr-un sms...de multe ori cel mai bine e "face to face"
Totus ai putea sa iti faci mici sperante deoarece 70% e destul de ok, fiind mai mult de jumatate.
Daca e sa fie va fi.Mult noroc :*

| Felymyn a răspuns:

Incearaca sa te imprietenesti cat de bine poti cu ea si totul o sa vina de la sine