| Anonimul1233 a întrebat:

Am si eu o problema. Am facut vreo 8 ani de Taekwondo, din pacate in a V a l-am lasat pentru ca am vrut sa ma axez pe scoala, si pe olimpiada. Acum, fiind clasa a VII a, toti cred ca nu am nicio forta sau chestii. Mai am eu momente cand rabufnesc, dar nu injur, si sunt calm, de exemplu imi ia cineva ceva eu spun :,, Te rog frumos sa mi-o dai", nu o injuratura, asa mi se pare de bun simt. Sunt primul pe clasa la invatatura. Astazi, i-am zis unui coleg,, smecher" daca ii pot da un picior unde vrea el pe corp, a zis ok(sunt prieten cu el) i-am dat si nu mai putea de durere, aproape ii venea sa planga, si nu am dat cu putere. A mai venit alt coleg, la fel. Acum, in brate nu am forta pe care mi-as fi dorit-o, dar de maine ma apuc de sala de forta si nu numai. Ce credeti? Nu stiu care ar fi intrebarea, dar vreau sa aud niste pareri despre aceasta situatie.

2 răspunsuri:
| HadesSs a răspuns:

Si eu am facut multi ani si sti bine ca nu ai voie sa arati tehnicile in afara salii.Forta nu ai in maini pentru ca e Taekwondo se bazeaza pe picioare mai mult.

| PrintesaGumitaa a răspuns:

Colegii tai te tachineaza doar, te vad ca te oftici atunci cand iti spun chestia asta si de aceea se tot iau de tine. cel mai bine ar fi sa nu ii bagi in seama, sa faci in asa fel incat sa le arati ca, chiar nu te intereseaza iar totul o sa treaca de la sine, chiar o sa si uite.( mai ai un an si scapi de ei laughing ) cum ai spus tu, apuca-te de sala.