anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am și eu o problemă cu iubita. Ea a fost într-o excursie. De când a venit, se comportă altfel. Dacă nu o iau eu în brațe, ea nu se "aruncă" s-o facă. Cam totul încep eu. Și uneori, mai sunt și zile proaste când poate am nevoie de o îmbrățișare. Dar ea mă întreabă doar "măi, ce ai?" și cam atât.
Înainte de a pleca, mă înțelegea pe mine ca băiat. Că mai vreau să-i pun mâna pe fund sau sâni. Dar nu ca ghiolbanu' să o doară, doar de sentiment. Acum abia mă lasă să-i pun mâna pe sub geacă, să-i ating șoldurile.
Tot de când a venit din excursie, dă mai multă atenție telefonului decât mie. Nu sunt neapărat un disperat de atenție, dar mă frustrează să ies cu ea pe afară și ea să se uite pe Instagram sau Snapchat.
De asemenea, într-o zi mi-a povestit cum în excursie "a adormit neintenționat" pe un băiat. Adică a pus capul pe el și somn. Asta m-a distrus. Deși ea a zis că doar se simțea rău și a ațipit fără să vrea...
Poate sunt paranoic. Nu vreau să par ipocrit, îmi place să o văd fericită. Dar când știu că este mai fericită cu alții decât cu mine... mă distruge asta.
Dau fundă pentru cine mă ajută cu criza mea existențială...

9 răspunsuri:
| LonelyLoner92 a răspuns:

Cel mai probabil a cunoscut un alt baiat.

| darrio2007 a răspuns:

E clar. Pentru ea tu esti in plus. A cunoscut pe altul. Trebuia sa mergi cu ea.

| Raven a răspuns:

Se mai întâmplă, mergi într-o excursie, câteva zile ești departe de tot ce cunoști, este magic totul și împarți asta cu doar câțiva oameni, printre care, probabil, un tip care ți se pare interesant. Și pe care, minunea minunilor, ai adormit întâmplător iar el a fost foarte amabil și drăguț.
La revenirea din excursie, te simți mai legat de cei cu care ai fost acolo (inclusiv tipul cel nou) și mai puțin de cei de acasă (printre care și tipul cel vechi). Îți ia câteva zile să-ți revii și să-ți reintri în rutina zilnică și, dacă nu mai păstrezi legătura cu el, să uiți de băiatul nou întâlnit. Dacă însă continui să ții legătura cu el pe diverse device-uri & platforme sociale, atunci chestia asta nu se mai întâmplă și începe să nu-ți mai placă de cel cu care erai înainte. Nu pentru că ăsta de-acum are defecte, ci pentru că celălalt e ceva nou și noutatea incită, mai ales la vremea adolescenței, când relațiile se fac și se desfac rapid.
Cam asta cred că s-a întâmplat cu iubita ta. Bine-ar fi s-o poți ignora/lăsa în pace câteva zile, ori își revine, ori se rupe căruța care oricum, în momentul ăsta, pare să aibă doar 3 roți...

| Andreeush a răspuns:

Poate și-a găsit pe altcineva.

| Holiday a răspuns:

La varsta voastra relatiile se fac si se destrama usor. Crede-ma, am fost in multe excursii de genul asta. Nu te stresa, mergi si tu in "excursii", e vremea experimentelor, nu a relatiilor de lunga durata. Peste ani o sa iti dai seama de ce fraier ai fost ca te-ai consumat atat si cat de fraier ai fost ca nu ai profitat de diverse ocazii visand la cai verzi pe pereti.

| Plato a răspuns:

Varsta?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

A pus capu pe ala si a atipitlaughing
ma lasi? De parca dormi asa, instant, pe cineva strain, intr-un autobuz in miscare.
Eu cateodata ma chinui sa adorm in patul meu, si e confortabil laughing dapai pe un strain.
Las-o ca de obicei astea mai, care le place viata, de obicei dau de un dobitoc dupa ce au inselat, si or sa le para rau ca aveau ceva bun cu cineva, si au dat din lac in put. Ca asa se intampla mereu. Daca crezi ca merita, lupta pentru ea si petrece cat mai mult timp cu ea, ca sa nu mai aibe timp sa se gandeasca cum s-a intins peste ala in autobuz laughing

| Adry05 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu-i chiar asa, sunt oameni care adorm mega usor, vara-mea odata a adormit pe scaun si statea in fund laughing)) si mai am prieteni si cunostinte care adorm asa random. Acu nu vreau sa-i iau aleia apararea numa zic ca e posibil

| GirlOnline81 a răspuns:

" De cand a venit din excursie, da mai multa atentie telefonului decat mie."

Eu as zice mai degraba ca " da mai multa atentie altuia decat tie".