| Mr97ScZ a întrebat:

Am si eu o problema cu mustata.O aveam mare si deasa si voiam sa o dau jos dar nu cu lama ca stiu ca nu e ok la 17 ani.Si fratele meu mi-a zis sa o dau jos cu foarfeca.Am luat foarfeca si am taiat-o.Credeti ca este ok sa imi dau mustata cu foafeca pana pe la 18 ani? O sa imi creasca la fel de egala mustata? Si inca o intrebare: in cat timp creste la loc?

Va rog fiti seriosi si raspundeti doar daca stiti........thanks

FUNDA
P.S. sunt baiat

3 răspunsuri:
| silvia94 a răspuns:

Buna.
Sincer eu nu am mai auzit de asta pana acum.Sa iti dai mustata jos cu foarfeca.
Dar presupun ca daca o dai cu bigul o vei avea mai deasa, dar daca nu vrei asta, tunde-o.
Succes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai cu foarfeca o sa creasca mai lunga, flocoasa, bleah, dupa ce te razi o sa arate si ea mai ok, mai masculin

| Loudness a răspuns:

Bună.
17 ani e o vârstă mai mult decât potrivită pentru primul bărbierit. Este un obicei normal, din rutina fiecărui bărbat. Nu te complica cu foarfece, pentru că până la urmă, vei ajunge tot la bărbieritul tradițional. E un obicei care trebuie format, pentru că ești mare, devii bărbat. Începe încet, fără frică, folosește o lamă nouă, curată, spumă de calitate și aftershave fără alcool. În funcție de grija și timpul acordat, bărbieritul poate deveni chiar o experiență plăcută. Înarmează-te cu răbdare și o să vezi că nu e mare lucru.
Succes!