anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

:* Am si eu o problema cu niste colege de la liceu... Sa incep. Vineri am fost la scoala imbracata intr-o rochita si niste tenisi cam asa, dar fara camasa de deasupra : http://www.myfashionbeautytips.com/......outfit.jpg
Iar niste fete de la mine din clasa care sunt foarte fitoase mi-au spus ca am vergituri pe picioare si daca erau ele in locul meu nici nu ieseau pe strada asa.
Deci am niste dungulite albe in spatele picioarelor dar nu sunt din cauza ca m-am ingrasat si am slabit pentru ca sunt foarte slaba am 1 72 si 50 de kg am fost la doctor si mi-au spus ca se poate rezolva cu un tratament cu laser. dar am 15 ani si mai astept. Au ras toata ziua fetele astea de mine si ele au 10000 de defecte... sigur nu s-au privit in oglinda. una din ele are niste urechi mari clapauge si groase :)) si un nas imeeens, cealalta are ochii foarte mari sunt scosi din orbita nu stiu cum sa va explic iar cealalta are 3436869 de cosuri pe fata si le astupa cu 2 maini de fond de ten :)) Eu nu am ras niciodata de ele! sunt asa nesimtite.
Maine vreau sa ma imbrac in pantaloni scurti si pantofi cu toc dar mie teama sa nu rada de mine iar... Ma simt super naspa pentru ca ma fac de ras in fata unui coleg pe care il plac... ( ele nu stiu asta, a fost iubitul fetei cu urechile mari :)) )
Cum sa le intorc si eu ce mi-au zis ele? Cred ca sunt invidioase pentru ca sunt frumusica recunosc >:" doar de aceea ma si barfesc... Iar maine... imi este asa teama :o3
Sfaturi? Oricare sfat este bine venit >:D

Răspuns Câştigător
| BaiatulAnonim a răspuns:

Ceea ce trebuie tu sa faci in primul rand e sa nu pui la suflet ce zic altii despre tine. Cand cineva te jigneste tu intoarce-i repede o replica gen : "oh, mersi, dar nu se compara cu nasul tau/urechile /cosurile tale" si astfel le faci si pe ele sa se simta prost. Totul tine de cum abordezi tu problema. Daca ai sa inghiti in sec jignirea ele o sa observe ca te supara si nu o sa inceteze, in schimb daca abordezi o atitudine pozitiva, efectiv sa nu le arati ca iti pasa (oricat de urat ar fi "complimentul") atunci vei avea de castigat. E o tara libera si te imbraci cum vrei. Daca tu te simti bine in salopeta de zidar asortat cu cizme de guma ele nu au ce sa comenteze. Fii tare si arata-le cine e sefa big grin Baftawinking

8 răspunsuri:
| nonimas a răspuns:

Eu cred ca sunt doar invidioase. dupa cum spui tu ca baiatu de care iti place e fostul fetei cu urechi mari laughing. asta inseamna ca ele ar face orice sa te puna intr-o lumina proasta si de aceea fac toate astea.tie ar trebui sa nu iti pese, lasa`le sa fie invidioase.

| BiiaB a răspuns:

Imi place povestea ta, adica, este ca un film gen drama.Pai dupa cum spuneai si tu :ele nu se privesc in oglinda?! Ceea ce vreau sa spun este ca nu trebuie sa le iei in seama si sa pui la suflet mai ales cand niste mutanti se gasesc sa te critice.Mi te imaginez ca fiind o fata frumoasa, inalta si cu un corp de invidiat. Sunt sigura ca acele mici "dungulite albe" nu iti vor strica viata.Lasa-le in pace, dar daca tot se mai iau de tine atunci raspundele cu aceeasi moneda :"Macar eu nu am urechile cat ale unui elefant." etc,.In fine, fara sa se ajunga la certuri rautacioase, injuraturi si alte chestii.Arata-le ca esti mai inteligenta ca ele, nu merita sa-ti strici fericirea din cauza lorwinking

| sweetapril a răspuns:

Sa nu le raspunzi cu aceeasi moneda, ca sa se vada ca tu esti diferita fata de ele. Lasa-le sa vorbeasca, gura oamenilor nu o poti opri, insa poti alege ca tu sa nu fii ca ele, iar cei din jur vor observa ca tu esti altfel!happy

| amaliaamely a răspuns:

Buna! Eu zic sa le zici asa "si voi avetii defecte draga...si daca nu iti convine ca am defecte nu te uita.Si ar fi timpu sa va cumpartii o oglinda ca is sigura ca nu avetii acasa la cat de nasol artatii laughing)laughing))
sper ca te-am ajutat

| Larsette a răspuns:

Nu le baga in seama! Indiferenta doare mult mai mult decat sa le intorci vorbele, plus ca ignorandu-le o sa le arati ca tu esti mai buna decat ele, si desi nu recunosc, in sinea lor stiu asta si le macina! Fi la fel de draguta ca pana acum, si poarta ce vrea sufletelul tau! Multe fete au vergeturi. acum ce, nu mai iesi din casa? Asta este, se intampla sa ai. O prietena de-a mea are 46 kg si scunda, si i-au aparut pe picioare vergeturi, desi nu a slabit sau nu s-a ingrasat, asa ca. fetele alea sa ramane cu vorbele lor! :*

| alex161090 a răspuns:

Nu te necaji sunt doar invidioase peste tot sunt astfel de ''piti'' si daca mai fac misto de tine prin acel lucru neinsemnat (presupusele vergeturi) razi si tu de defectele lor dar iti mai spun odata sunt invidioase pe tine ca esti mai frumoasa ca ele si vor sa te deznadajduiasca si orice ai face sa iti pastrezi increderea in tine. Bafta la duelul cu ''vrajitoarele''

| LoveNeverDies a răspuns:

Daca te simti complexata, poti lua dres negru.dar oricum nu ar trebui tu sa pui la suflet.Ete p*** vb lumea laughingbig grin-

| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a răspuns:

Ooo,fetele trebuie sa se uite la tine sau baietii?!thinking
Lasa-le in pace mai.O zi buna si pace in suflet sa aibig grin