| BaiatSincer a întrebat:

am si eu o problema cu numarul 52... deoarece : asta mi s-a intamplat acum cu examenele de admitere la liceu media dintre cele 2 note (adica Romana si Matematica ) era 6.52 (nu prea am invatat ) media 5-8 era in jur de 7.52 acum vreo doua zile eram pe afara cu niste prieteni si le-am povestit de chestia asta cu 52'ul si dupa ce le-am povestit nu stiu ce mi-a venit sa-i intreb cat este ceasul si ia ghiciti 22:32. adica daca adunam 22+32=52 iar dupa ce s-a intamplat si asta ma suna mama si imi spune sa ajung acasa la 12:40 ca mai stateam la palavra prin cartier asa ca ia lamuriti-ma si pe mine cam cum sta treaba si apropo imi este tare frica de o alta chestie. am pus la acele obtiuni pentru licee era un profil la un liceu rau famat adica foarte multa bagabonteala si chestii d'astea cu taxa de protectie si multee altele si avea 152. profilul de chimie industriala ce credeti? sunt nebun? sau doar sunt niste inchipuiri? d'ale mele

4 răspunsuri:
| Cts_Florin_1990 a răspuns:

Nu,nu esti nebun..probabil iti place 52, cum altora le place 69. Pura coincidenta

| xtembix a răspuns:

Cred ca sunt doar niste coincidente. E o chestie de moment, va trece.

| Xipe a răspuns:

Nu trebuie să dai importanţă unor astfel de lucruri.

| Loser8299 a răspuns:

Esti tampit ma?
1.22+32 e 54 nu 52(deci nu ma mir ca ai luat 6.50 la prostia aia de examen).
2.E optiuni nu obtiuni
3.Da esti si nebun probabil.