| Ceausescu1234567890 a întrebat:

am si eu o problema cu o fata.Deci daca o bag eu in sema pe facebook vorbim mult si bine, dar cand vine vorba sa ma bage si ea pe mine nu prea o face.Ce sa cred? Ce sa fac sa o mai bag eu in seama sau sa o las in pace? Si mentionez ca in viata reala cand ne intalnim ea ma baga pe mine in seama happy. A si nu vreau sa fiu stresant.Mersi. Funda

5 răspunsuri:
| TheRealDaniel a răspuns:

Asa sunt fetele, asteapta ca pe facebook sa le bagi in seama, iar in realitate o fac ele (sunt, desigur, exceptii). Nu te lasa batut daca iti place cu adevarat de ea continua si poate vei avea curajul sa-i si spui asta. Mult noroc

| Piticoot18 a răspuns:

Mai incearca, poate e timida. happy...o poti intreba pe ocolite cand vorbiti pe facebook de ce nu incepe ea conversatia.o poti face in forma de glumawinking

| SabIsAwesome a răspuns:

Fetele mereu vor ca baieitii sa le bage in seama primii.

| BeccaBoo a răspuns:

Poate te place dar e mai timida.

| RebekahAndreea a răspuns:

Sincer, cam asa suntem noi fetelelaughing Cred ca poate te place, dar e timida, sau vrea sa-ti fie doar o prietena. Insa noi mere asteptam ca baietii sa ne scrie, sa faca "primul pas". Poate ca e orgolioasa sau ii e teama sa-ti scrie sa nu cumva sa o ignori. Incearca ca intr-o zi cand o vei intreba ce face, iar ea te va intreba la randul ei sa-i spui ceva de genul "Ma gandeam sa vad ce mai faci, ca tu nu dai nici un semn daca eu nu-ti scriu" si vezi reactia ei. Daca atunci cand va intalniti te baga in seama si va intelegeti iar cand ii scrii vorbiti mult nu cred ca ar trebui sa-ti faci prea multe griji. Ai grija de tine si succes cu fata!