Asa sunt fetele, asteapta ca pe facebook sa le bagi in seama, iar in realitate o fac ele (sunt, desigur, exceptii). Nu te lasa batut daca iti place cu adevarat de ea continua si poate vei avea curajul sa-i si spui asta. Mult noroc
Mai incearca, poate e timida. ...o poti intreba pe ocolite cand vorbiti pe facebook de ce nu incepe ea conversatia.o poti face in forma de gluma
Sincer, cam asa suntem noi fetele Cred ca poate te place, dar e timida, sau vrea sa-ti fie doar o prietena. Insa noi mere asteptam ca baietii sa ne scrie, sa faca "primul pas". Poate ca e orgolioasa sau ii e teama sa-ti scrie sa nu cumva sa o ignori. Incearca ca intr-o zi cand o vei intreba ce face, iar ea te va intreba la randul ei sa-i spui ceva de genul "Ma gandeam sa vad ce mai faci, ca tu nu dai nici un semn daca eu nu-ti scriu" si vezi reactia ei. Daca atunci cand va intalniti te baga in seama si va intelegeti iar cand ii scrii vorbiti mult nu cred ca ar trebui sa-ti faci prea multe griji. Ai grija de tine si succes cu fata!