| Alexutsa_2737 a întrebat:

Am si eu o problema cu parintii. Tata e plecat in strainatate si mama e mereu la munca(prin mereu vreau sa zic ca pleaca la 5 dim si mai vine la 12 noapte). Si ma obliga sa stau cu fratele meu care are 3 ani. Nu am de loc libertate. Adica Daca vreau sa ies pana afara trebuie sa il iau si pe el cu mine si nu e de loc cuminte si nu pot sa ies si trebuie sa stau numai in casa. Ce pot sa ii spun mamei ca sa pot sa petrec si eu timp cu prietenii ca azi le-am spus ca nu pot sa merg cu ei ca trebuie sa stau cu fratele meu si s-au suparat ca eu ininte ieseam zilnic cu ei si pana acum nu am mai iesit niciodata de cand s-a terminat scoalasad.

6 răspunsuri:
| VladsBoss99 a răspuns:

Vorbeste cu mama ta poate daca are bani angajeaza o bona,cheama pe cineva sa stea cu el, ii explici frumos ca vrei sa stai singura cu prietenii, si prietenii tai ar fi trebuit sa te intelega nu sa se supre, vorba ai,, Prietenul la nevoie se cunoaste. Sper sa te fi ajutat.

| Crash0 a răspuns:

Si eu eram la fel cand eram mai mica.intre mine si fratel meu e diferenta de aproape 10 ani.la fel aveam si eu grija de el mereu chiar daca era ff rau si ff rasfatat.sad. acum a mai crescut..are aproape 7 ani si nu mai trebuie sa am asa multa grija.eu una zic sa iti ajuti parintii pentru ca poate si lor le este greu mai ales ca taica-tau lucreaza in strainatate probabil ca sa va intretina.ai grija de el pana se face mare deoare timp sa te distrezi vei avea toata viata.nu`ti neglija fratele ca poate pateste ceva rau.te asigur ca atunci cand vei creste vei fi foarte mandra ca l-ai ajutat si l-ai ingrijit pe fratele tau happy! succes!

| daassh a răspuns:

Ce pot sa spun, incearca sa vorbesti cu ea sa-i spui de aceasta problema si ce-ai putea face, ca vrei sa ai si tu putin timp liber fara "stres", si sa nu mai depinzi de el cand iesi afara.Succes!

| usurelu123 a răspuns:

Si mie la fel mi s-a intamplat il pui sa doarma eu asa faceam.Dar nu plecam departe de casa si din cand in cand ma mai uitam la el.

| Alexutsa_2737 explică (pentru usurelu123):

Eu nu pot deoarece el dorme cam o ora pe zi si se trezeste din 10 in 10 minute si cere apa

| usurelu123 a răspuns (pentru Alexutsa_2737):

Lasa-i un pahar sau o sticla de apa langa si televizorul deschis.