| LoveInTheAir a întrebat:

happy Am si eu o problema daca ii pot spune asa Sunt baiat si in mai putin de 2 luni fac 16 ani. si am doar 1.70 sad si o masa musculara la picioare Intreabarea mea este Cum sa ma inatttt? sad adica vreau macar 1.75 +sau ceva am facut inot dar nimic Va rogpuppy dog eyes Daca stiti exercitii sau? si de baschet ma voi apuca din primavara...

Răspuns Câştigător
| P3TR3 a răspuns:

E foarte bine ca vei incerca baschetul (probabil va functiona)
Incearca sa faci sport mai des.
Iti spun ce am facut eu toata vara:
Nu dormeam noaptea, la 6-6:30 ieseam afara si incepeam sa ma joc baschet si volei, saream coarda, alergam..ma cataram pe bare cu capu' in jos..asa timp aproximativ 2 luni.
oricum am crescut mult mai mult decat credeam.
motivul 2 poate fi familia, nu ai cum sa fi uh inalt daca mama, tatal tau nu sunt inalti (radacina de la care provi). oricum mai asteapta, pana la 20 de ani vei fi mai inalt dar oricum nu cred ca esti scund thinking
Funda 4 all puppy dog eyes?winking
PS..Succes la sportwinking

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iata cateva metode:
- Baschet;
- Tractiuni la bara;
- Inot;
- Sa ei hormoni de crestere;
Exercitii speciale pentru inaltat nu exista.
Dar trebuie sa analizezi bine daca motivul pentru care iti doresti sa cresti este unul suficient de important pentru a te decide sa aplici una din cele patru idei de mai sus.
Daca de exemplu, motivul pentru care iti doresti sa cresti, ar fi ca, doresti sa iti epatezi colegii, sau ca altii se lauda cu inaltimea lor, atunci nu se merita sa incerci, nu se merita sa muncesti luni in sir, doar pentru a da peste nas unor mofturosi, care oricum, dupa ce vei creste, se vor face ca schimba alta vorba atunci cand va fi vorba de inaltime, acea discutie nu va mai fi valabila atunci cand tu vei reusi prin antrenament [sau pastile] sa iti asiguri inaltimea dorita.
- Gandeste-te la ce ti-am spus.
-Sper ca ti-am fost de ajutor.
Dumnezeu sa te binecuvinteze!
Davidescu Daniel!

Răspuns utilizator avertizat
| biancarap a răspuns:

Baietii cresc pana pe la 22 de ani,incearca sa faci baschet si inot, dar nu de dragu de a face, ci sa faci serios, rezultatele se vad in timp, nu in cateva lunihappy