| XD_Deny_1978 a întrebat:

Salut TPU

Am si eu o problema

Dar înainte de story time, as vrea sa va spun ca voi folosi foarte des numele unei anume persoane asa ca prefer sa-l cenzurez asa ca:

Numele persoanei=***

Clonele=celelalte colege

Acum sa va povestesc:

*** este o colega cam fițoasă sa zic, defectul ei este superioaritatea

Ea le-a influențat pe aproape toate colegele, le-a facut ca si ea, fițoase...clone

Doar vreo 4 colege mai au capul pe umeri, printre care si eu

*** se comporta de paraca ar fi vreo zeitate

De exemplu:

Acum o saptamana, o "clona" a spus ca *** i pare enervanta, iar ieri a spus ca *** e de treaba

Ceea ce vreau eu este o solutie de a le "aduce mintile inapoi" "clonelor' si de-ai reduce aerele divei

Va rog sa ma ajutati

MERSI!

3 răspunsuri:
| Gonrax a răspuns:

Maturizeaza-te

| Xdreaper21 a răspuns:

Timpu va rezolva asta ea probabil va deveni curva
Oricum poti sa o bati cum am facut eu cu toti tupeii si fitosi din clasa mea pana in a 12a(ma refer colegi de vlasa din liceeu)

| aestheticfunction a răspuns:

Deci, ce vrei tu sa faci mai exact?
Nu are niciun sens ce vrei sa faci. Sa schimbi opinia unei persoane despre cineva doar pentru ca tu nu o poti suporta pe persoana respectiva e absurd si egoist. Trebuie sa te impaci cu ideea ca persoanele care au fost influentate de *** sunt persoane de care tu nu ai nevoie, persoane care daca au fost influentate acum, vor fi si in viitor. Asa ca, opinia mea este ca cel mai bine ar fi sa eviti grupul divelor si sa incerci sa te intelegi cu restul colegelor. Sper ca te-am putut ajuta!