anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, TPU. Am si eu o problema, de fapt o mare problema:
Am 18 si am avut 2 ocazii de a profita de o fata, de 14:
Cand am mers la majoratul unui prieten comun, a fost in stare de ebrietate, si am condus-o acasa unde mi-a propus sa intretinem relatii intime, bineinteles, mi-am dat seama de starea in care era, si am lasat-o acasa intinsa pe pat...a doua zi nu mi-a pomenit nimic de asta
Dupa vreo 2 saptamani, din nou aceiasi problema, dar acum nu mai era sub influenta alcoolului: m-a chemat sa ii instalez un program de editari video, si asa si asa a inceput sa mai scape de haine, a inceput sa ma atinga si sa ma muste...cand am ajuns iar la problema de mai sus, i-am zis ca nu e bine ce facem, mai ales ca debia facuse 14 ani, si no sa fie bine pentru ea, si nici nu vreau sa imi fac probleme, mai ales ca eu sunt major
Am plecat acasa fara nici un fel de cearta sau limbaj indecent, jigniri sau ceva de genu', si din ziua urmatoare pana azi, nici nu a mai vorbit cu mine, pe strada ma evita, daca incerc sa o intreb ceva, parca nici nu ma vvede nici nu ma aude...
Help, daca am gresit cu ceva sa imi spuneti, mai ales voi, fetelor, dar si baietii imi pot zice parerea lor
Va rog bun simt, dau funda celui/ celei care ma lamureste cel mai bine

3 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

laughingIo ii dadeam la cioc, ca acolo nu o controla, ce mare branza? nu e nici ultima nici prima fata din lume care o face la 14 ani, altele la 12 ani o fac.
Eu ii ziceam scurt, doar la cioc ti-o dau daca vrei. Si gata, accepta bine, nu accepta plecam laughing In fond ea ramane virgina si tu te 'descarci'

| Dominicc a răspuns:

Prietene, lasa fetele de 14 ani. Mergi la standarde mai mari. E mica, nestiutoare, necoapta si nu are simtul responsabilitatii fata de ce i se poata intampla.

In schimb tu ai 18 ani si ar trebui sa ai tangente cu fete de 17+.

Lasa combinatile ca oricum e mica pentru sex, si legea e destul de rea pentru astia cu prostii in cap cu fete sub 16 ani.

La 14 ani ar trebui sa isi scoata buletinu, nu test de sarcina. Ca aluzie.

Bun simt ar trebui sa ai tu si sa lasi fetele de genu, sa te respecti mai mult si sa iti ridici standardele.

Ele au lumea lor, sunt destul de imature, majoritatea la varsta asta.
Ai 18 ani.

Numai bine
http://visualeffect.org/

| William a răspuns:

Felicitari, ai facut ce era cel mai bine pentru tine. Daca ai fi intretinut relatii intime cu ea putea sa te santajeze sau poate luai sida de la ea sau puteai sa o lasi insarcinata (banuiesc ca nu umbli cu prezervativele dupa tine). Sa nu iti para rau ca acum te evita, e mai bine nici sa nu vorbesti cu oameni ca ea, te baga numai in belele.