Salut.Cateva lucruri care le-ai scris imi aduc aminte de mine desi nu am fost timid, nesiguranta si neincrederea in sine este uneori ceva ce noi i spunem timiditate dar este o boala antisociala.Tot ce pot sa iti spun este : TREZESTETE! ca o sa treaca timpul si dupa cativa ani ai sa te trezesti singur, obisnuit cu viata in singuratate...
Trebuie sa gandesti pozitiv ca totul va fi bine, frica nu mai exista si ambitia trebuie sa fie pe prim-plan. Si eu patesc ceva asemanator cu maicamea, daca ii spun orice ma judeca pe nedrept ba chiar se enerveaza din mizilicuri vrea ca totul sa fie perfect ca in armata. Toate sunt trecatoare evita sa mai vorbesti cu maicata subiecte importante si in rest fi ambitios doar atat.
Da esti un baiat inteligent si se vede asta de aceea trebuie sa te folosesti de acest lucru.In primul trebuie sa ai incredere in tine si in al doilea rand sa gandesti pozitiv pentru ca e cel mai bine.O alta problema este ca esti foarte pesimist gandeste-te ca totul va fi bine nu are de ce sa-ti fie frica.Si eu am fost in aproape aceeasi situatie ca si tine si inca sunt o persoana foarte emotiva dar pot sa spun ca pe plan social imi merge mult mai bine.Incearca sa gasesti prieteni chiar si in straini bineinteles daca intuitia iti spune ca sunt persoane cumsecade se spune ca intr-un strain poti gasi un prieten adevarat.Ai nevoie de multa ambitie pe lumea asta pentru ca astfel esti un nimeni.Succes ce pot sa-ti spun pe tema asta se pot discuta mai multe dar acum depinde de tine si de vointa ta. Aaap si inca un lucru ai incredere in Dumnezeu daca ai nadejde in el totul va fi bine crede-ma
Hei buna, te simti timid pentru ca inca nu ai trecut de faza cu parinti tai poate... dar trebuie sa te simit in largu tau sa nu iti fie frica de nimic in viata daca nu ai putin curaj in tine degeaba... iti va fi frica de multe lucruri, pur si simplu fi tu insuti! >; d
Geo2969686 întreabă: