Imi pare rau de ce ti s-a intamplat.Trebuia sa ii dovedesti ca nu ai baut.Cumparai un alcolmetru sau cum se zice, mergeati eventual sa dai sange ca sa ii poti dovedi.
Problema e ca nu ii pasa...am mai avut cazuri multe ...crede ce vrea dar violent tot e
Poti merge la Politie sa spui problema.Mai ales daca esti minor. Daca esti major poti pleca. Uneori este mai binje departe decat langa astfel de indivizi.
Uite frate..respect pentru raspunsuri.dar am 15 ani si nu pot sa fac asta ..vezi tu am un frate si nu pot sa le fac asta lui si mamei...chiar daca ea e de partea lui mai mult.o inteleg, e prea tarziu pentru ceva, astept pana la 18 ani si aia e ..vad eu ce fac Poate merit ce mi se intampla..am mai facut si eu chestii rele dar foarte normale pentru varsta mea
Eu pot doar sa jur ca nu o sa i se intample asta copilului meu, mersi inca o data.
Asta voiam sa scriu de la bun inceput. Si eu si mai toti copii au fost crescuti cu palma parinteasca.Atunci mi-am injurat parintii si la fel ca tine, nu mai stiam ce sa fac.Azi,imi dau seama ca palma parinteasca nu a fost in zadar. Poate, mai tarziu vei gandi si tu la fel.Boacane fac toti copii. Uite, de pilda, aveam obiceiul sa urinez fara sa ridic colacul. Tata mi-a zis odata, de doua ori si pana nu m-a atins cu palma nu mi-aintrat inn cap.Azi,ori de cate ori ridic colacul mi-aduc aminte. Sa nu confundam palma parinteasca cu violenta dura, cu vanatai si capete sparte. O zi buna!
Mama ta e o nesimtita care se gandeste doar la fundul ei. Sa ii fie rusine! Pe cand tipul cu care e, e un porc! Ce sa zic, trebuie sa suporti pana mergi la faculta si te muti si scapi de ei.