Buna!
Si eu am un astfel de baiat in clasa!
Chiar imi amintesc o intamplare din clasa a 5'a.Mi'a spus odata ca vrea sa ma f*ta insa eu nu l'am bagat in seama dar colegele mele sa'u suparat pe el si l'au parat' la diriga.Atunci ea e venit in clasa si ma ridicat in picioare si m-a pus sa spun in gura mare porcaria pe care mi-o zise el.(a fost o situatie super penibila.)Atunci l-a dus in fata clasei si i'a spus asa:"Vrei sa o ***? Daca esti asa de barbat arata cu ce!".O perioada chiar s-a calmat insa dupa aia a inceput iarasi.
Pana la urma diriga' a vb cu parinti lui si de atunci nu mai face lucruri de genu asta.Adik ii mai scapa ate una dar dupa aia isi cere scuze.
Sper sa faceti si voi la fel ca noi.Nu numai pentru. voi ci si pentru. el deoarece nu se stie ce simte saracu' baiat!
Pa! Pa!
Ce ai zice sa vorbesti cu diriginta, sau cel mai bine cu domnul/doamna director/oare.
Ai putea sa vorbesti cu diriginta voastra sau sa vb cu maicasa sau.vb cu cineva mai mare un frate, o sora, prieten/a ceva.sa vina sa se ia de el. sa-l sperie putin.sau simplu.nu`l bagati in seama si se va calma.