| AnotherOne02 a întrebat:

Salut TPU.Am si eu o problema nu reusesc sa ma integrez...Ca sa ma puteti ajuta o sa va dau mai multe detalii:
Ma imbrac vara in negru,ma uit la anime-uri,ascult rock si cam atat...A da sunt foarte,foarte timida.
Revenind la intrebarea mea, nu stiu cum sa ma integrez.Ce ar trebui sa fac? sa incep sa ma machez? Sa ascult acelasi gen de muzica precum restul? Sa nu ma mai uit la anime-uri?
Vreau doar sa ma integrez si sa am si eu niste prieteni deoarece m-am saturat sa stau in fiecare pauza cu castile in urechi sau sa plec intr-un loc retras din scoala...

Răspuns Câştigător
| 1Hekate1 a răspuns:

In nici un caz sa nu renunti la rock pentru cacaturi comerciale ascultate de turme.Gaseste ti prieteni care asculta acelasi gen de muzica, sau macar necomercial( rap, reggae). Incearca sa nu te mai imbraci doar in negru..adica e ok, dar nu mereu. Faza cu animeurile, nu cred ca ii pasa nimanui daca te uiti sau nu, deci daca iti place uita te. Faza cu timiditatea..si eu sunt destul de timida? dar prin colegii care asculta acelask gen de muzica ca mine ( rap si rock) mi-am facut mai multi prieteni, am mers la concerte.Asa iti faci prieteni, iesind.Incearca sa stai cu un grul de copii din clasa ta..chiar si daca nu sti ce sa le zici, stai acolo langa ei si asculta ce vorbesc, continuand asa o sa vezi cam ce le place si despre ce vorbesc si o sa vb si tu pana la urma. Faza cu machiatul..nu cred ca are legatura cu facutul prietenilor.Te machiezi daca iti place, nu prea se uita nimeni la asta, mai ales daca esti frumoasa happy

| AnotherOne02 explică (pentru 1Hekate1):

Mersi...o sa imi fac curaj sa vorbesc cu colegii mei...

4 răspunsuri:
| Bøøgey a răspuns:

Stii, mi-am luat un tricou si am o problema: nu sta bine pe mine. Ca sa-ti dau mai multe detalii, imi plac tenesii inalti pana la glezna, fac mult sport si am un caine. Ma poti ajuta?

| AnotherOne02 explică (pentru Bøøgey):

Eu? S-sa te ajut? Eu nu ma pot ajuta nici pe mine. Oricum in legatura cu ce sa te ajut?happy

| BeSimple a răspuns:

Salut.
Nu trebuie niciodata sa faci ceva doar pentru ca altii fac acel lucru,nu trebuie sa te schimbi pentru altii.
Fa mereu ce doresti, simte-te bine, asculta ce gen de muzica iti place tie si uitate la ce doresti tu, nu altii.
Sa te integrezi in societate nu este foarte greu, putin curaj.Nu trebuie sa fii timida si sa socializezi cu ceilalti fara vreo retinere, ca nu vei avea nimic de pierdut.
Peace!