Buna!
Nu cred ca e asta un motiv de ras!
Mie mi-ar fi placut ca prietenul meu sa fi fost virgin la varsta aia sau cand ne-am cunoscut sincer,macar stiam ca nu a bagat-o in cine stie cate
Deci,unu la mana,nu are de ce sa te considere inutil,pentu ca din moment ce esti totusi potent si se ridica nu ai de ce sa fi inutil
Doi la mana,prietena ta o sa fie uimita ai sa vezi,si cred ca o sa aiba o reactie placuta cand o sa afle ca esti virgin,ca eu asta am inteles
Nu te mai rusina,fi linistit, relaxat, discuta cu ea si explica-i de ce ai amanat atata acest moment! si incearca sa o faci cat mai repede pentru ca totusi daca fata a batut apropouri simte si ea nevoia
Bafta!
Du-te cu incredere, prietene, nu rade nimeni de tine pentru un asemenea lucru, fizic suntem toti la fel nu ai avea de ce sa fii inutil. Asa ca iti sugerez din nou, fa-o cu incredere si totul va fi ok.
NU TE MAI COMPLEXA! nu este bine poata sa duca si la ipotenta! Sa stii ca pentru multe fete marimea nu conteaza! trebuie sa ai tupeu si sa o iei usor si cand ajungi la etapa in care trebuie sa faci dragoste k ea sa iti folosesti toate "talentele". poti s-o satisfaci bine si cu limba si degetele in diferite puncte de excitare.nu conteaza neaparat marimea penisului