| adutzadragutza a întrebat:

Am si eu o problema putin mai dificila. Am o prietena care e mai mereu intoarsa pe dos ...parca nu ii place nimic. Ea e indragostita de un baiat de la noi din clasa. Il place de vreo 2 ani si e cam obsedata dupa el, iar el o considera o fraiera si pentru ca e mai plinuta o ia peste picior si ea tot il place.Noi am incercat sa ii zicem sa il lase in pace si sa il ignore dar ea nu ne intelege si daca ar putea si-ar da si banii de mancare de la scoala pentru el.Si azi cand am mers in parculet, eu cu o colega radeam si ziceam,, Divele de noi" si radeam si faceam : ne pare rau nu dam autografe si ne prosteam si noi ( dar doar in joaca si doar intre noi), si cand am plecat acea colega care erea Diva 2, a vvrut sa imi faca o poza erea mai cu spatele si se prindea o raza de soare. Si eu i-am zis : Date si tu putin din cadru te rog ca sa imi faca poza. Si ea s-a enervat : si cica o enervez ca sunt enervanta ca cica. cu ce drept i-am zis eu iei sa se dea. Si eu din firea mea ma aprind repede asa ca i-am zis daca aare vreo problema in legatura cu asta. Nu ne-am jignit asa : proasta, idioata dar eu am incercat sa vorbesc totusi cu cap numai ca ea ma facea nesimtita si insuportabila. Nu imi cer scuze pentru ca nu am de ce. Ea mai erea suparata pe mine si pe o alta prietena ca incercam sa ii dam lectii cu acel baiat adica sa o ajutam si zicea ca ne bagam in viata ei si ca noi nu stim ce simte ea. Dar noua ne parea rau cand o vedeam uneori trista. Nu stiu ce sa fac cateva pareri plz fundoi :X si la restul dau folositor :X

Răspuns Câştigător
| yyyyy a răspuns:

Pai las-o in pace...din cate ai spus observ ca nu vrea sa o ajuta'ti. deci daca s-ar intampla ceva rau nu este vina voastra ca voi i'ati aratat drumul cel bun dar ea nu avrut sa o ia pe acolo. o sa vada ea singura daca a'ti avut sau nu dreptate. iar cu aceasta cearta nu stiu ce sa zic... mai bine spune-i daca vrea sa va impakati iar daca zice nu atunci nu vorbi cateva zile cu ea si ai sa vezi ca tot ea va apela la tine

1 răspuns:
| Libelle a răspuns:

Asta e caracterul ei,are un temperament ce o face sa fie mai nervoasa si se lasa rau afectata de situatia cu baiatul ala
E naspa cand un singur lucru te macina iar si iar,fara sa-i gasesti solutie,te transforma intr-un om mai dur,te face sa uiti de ceilalti si nu-ti prea mai pasa pe moment de ca ii ranesti
Incercati sa discutati cu ea,dar nu intr-un moment de nervi, ci cand e calma.Fa-o sa inteleaga ca ii poti oferi tot sprijinul, dar nici tu nu esti de fier sa suporti orice.Nu uita nici tu sa mai lasi de la tine...cand e cazul