Buna,uite ce e tu te-ai obisnuit cu viata de eleva de la tara in generala, probabil ti-a fost greu sa incepi alt capitol in oras la liceu, si asa ca te-ai inchis in jocul ala! Nu ai mai lasat timp pentru tine cum ar fi ca dupa scoala sa iesi cu prieteni sau sa iti faci prieteni noi acolo la liceu ar fi mai bine, incerca sa vorbesti deschis cu o colega care ti se pare tie mai de gasca, ai sa vezi ca te vei impreteni cu fetele si iti vei face timp pentru tine si pentru ele! Nu trebuie sa te mai gandesti la viata de dinainte sincer acum incepi alta aici in liceu unde anii sunt cei mai frumosi pentru un adolescent de varsta ta.Asa ca da foaia mai departe si nu te mai uita in trecut(ce frumos era, era mai bine la tara) . incerca numai ce ti-am propus iti va fi mai bine. Daca vrei poti vorbi si cu mine deschis am si eu 17 ani si te inteleg. daca vrei scriemi un id ceva si vorbim te pup
Incearaca sa faci activitati noi, care te pot ajuta sa-yi ocupi mai mult timpul sau ai putea sa faci naveta de la tara la liceu pentru a fii mai aproape de familie
Fa-ti o lista cu activitati :
Sorteaza deseurile
Aloca timp pentru o rugaciune 18.30-19.00
Temele
Etc