| AlinMilarez a întrebat:

am si eu o problema, sa se clarifice sunt baiat si am 17 ani imediat 18, am o problema care imi afecteaza viata destul de grav, anume cand imi rad parul pubian mereu ma irit chiar daca am grija, ma dau cu after shave sau crema + ca stau gol dupa dus si las pielea sa respire. Si iritatiile se fac urate unele puroiaza si trec dupa 3-4 saptamani si atunci inca raman semne (mentionez ca nu ma fac pana nu trec sa nu se inteleaga ca le tai sau ceva), mai nou am vazut ca daca dau cu bicul doar in sensul firului de par e mai ok dar ramane aspra zona iar daca dau contra sensului de crestere al firului de par cum fac fetele sa le ramana pielea fina, imi da sangele instant si ustura foarte tare. problema asta o am doar la partea de pe bazin. Niste sfaturi va rog? Fara epilat cu ceara sad crema am inteles ca poate fii periculoasa ca e zona sensibila si poate provoca arsuri, va rog sa ma ajutati ca mi si rusine sa imi fac prietena cand stiu ca o sa vrea aventuri cu mine si eu is plin de iritatii urate si unele chiar mov de parca is vanat :S DAU FUNDA!

2 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Este lipsita de orice logica modul tau de a proceda mai ales ca deocamdata nu ai prietena sau iubita si in al doilea rand fiindca s-ar putea ca viitoarei iubite sa nu-i convina, sau sa nu agreeze ca zona pubiana sa aiba aspectul caracteristic gay-ilor. laughing

| Violleta2022 a răspuns:

Acum sincer, daca nu ai iubita, la ce te chinui atat sa te razi?
In principiu, nu-i nevoie sa te razi la pubis, este de ajuns daca te tunzi mai scurt, daca vrei musai.
Esti cam paralel cu preferintele sexuale ale fetelor si ar trebui sa stii ca, in general, parul pubian nu deranjeaza pe nimeni, este chiar mai masculin (nu chiar ca fetitele).