| xTeckTonik a întrebat:

Salut TPU.Am si eu o problema si sper sa primesc un raspus folositor din partea voastra.Deci m-am imprietenit cu o fata (tin sa mentionez ca este mai mare ca mine) am vorbit cu ea..si pana la urma am invitato in oras la un suc.
Aici apare si problema mea (eu sunt un pic mai timid) si sunt sigur ca atunci cand o sa iesim nu o sa imi vina nimic in cap despre ce sa vorbim.
Asa ca va rog pe voi sa imi spuneti cateva subiecte sau de ce nu chiar si exemple concrete despre ce as putea vorbii cu ea in cat sa nu par plictisitor.Multumesc frumos.

Răspuns Câştigător
| 德尼莎 a răspuns:

Pai o poti cunoaste pentru inceput,intreab-o ce ii place si ce nu. Ce tip de baieti i plac ei. Poti sa ii poti povesti chestii amuzante pe care le-ai vazut sau cate le-ai facut. O poti intreba ce planuri are de viitor, poti sa zici in caz ca nu mai ai idei spune-i "hai facem un selfie" zic si eu laughing. In cazul in care ai carti de joc la tine te poti juca cu ea cruce,septica, poker etc. Du-te la biliard, bowling etc. cu ea, povestestei despre persoane ciudate din clasa ta, faze amuzante cu profesorii din clasa ta. Sunt multe chestii marunte despre care ai ce discuta crede-ma, nu trebuie sa te gandesti prea mult la ce vei face doarr.du-te linistit iar dupa ce te vei obisnui cu ea veti vorbi unul cu celalalt de parca va stiti de ani de zile. Timpul rezolva tot ai sa vezi ^^ app LASA TIMIDITATEA DEOPARTE CA NU'I BUN! DAUNEAZA GRAV SANATATII MINTALE! laughing)

1 răspuns:
| mgtow a răspuns:

Intreaba despre viciile ei, ce are de gand sa faca in viitor in ce domeniu sa munceasca, politica, sport. Doar nu vorbesti de papusi barbie.