Imi place ca iti trimit eu un mesaj kiloetric si dupa imi spune ca nu pot.Uf, o iau de la capt.Nu vreau sa te superi dar cred ca te tine doar ca animalut de companie.Prea dramatizeaza, serios acum, toata lumea are problemele sale si nimeni nu se plange atat.Te rog nu te suparas.Am auzitintr-un film ca relatia este un pod si cele doua persoane construiesc cate o jumatate.Ea nu a construit nimic si tu ti-ai terminat treaba.Deasta acum iti pui problema de ce ste asa distanta.Nu te supara, din nou, sunt sincera cu tine, eu cred ca se plange prea tare si tu esti mereu acolo pentru ea dar ea e acolo pentru tine?
Probabil ca nu suporta gandul ca ai putea sa o sufoci si/sau sa o ranesti cu gelozia ta exagerata. Majoritatea femeilor nu pot accepta sa fie strict controlate, sau sa simta ca planeaza asupra lor lipsa de incredere din partea iubitului. Incearca pe cat e posibil sa-ti controlezi gelozia deoarece in caz contrar relatia nu va avea viitor. Succes!
Trebuie sa o inseli cu 2-3 pana vei intelege ca esti catelusul ei si atunci o vei parasi, asta daca nu ti`o face ea inainte.Te legi de un vis pierdut acum, nimic altceva, doar ca esti prea las ca sa realizezi asta.
Buna! Din cate am citit,cred ca situatia e un pic dificila, presupun ca tu esti foarte dedicat in relatie iar ea foarte distanta, intr-un fel, ceea ce inseamna ca este doar confuza, simte ceva pentru tine dar nu stie daca este dragoste sau afectiune/simpatie.Deasta iti spune asa de rar ca te iubeste, pentru ca nu e sigura daca e indragostita de tine dar totusi nu vrea sa te piard.Eu as incerca in locul tau sa faci u fel de schib de roluri.Fi rece cu ea,sa vezi cum reactioneaza. Daca vezi ca nu incearca sa afle cauza(adica de ce esti asa serios, suparat), apeleaza la lovitura de gratie:fa-o geoasa ( ). Daca nici aunci nu va reactinona, inseamna ca nu te iubeste, doar de simpatizeaza si trebuie sa o uiti chiar daca va fi greu.Bafta!
Va multumesc pentru raspunsuri, insa mai astept si altele. In ce priveste ce ati spus nu stiu ce sa zic stiti cum e fata asta nu stiu e diferita adica a fost ranita de multe ori de fete nu de baieti. Din ce stiu eu pe perioada asta de cand vorbesc cu ea nu a avut prieten. Chestia e ca eu nu ii arat ca sunt gelos, nu ii spun si nici nu cred ca isi da seama. Ma comport super cu ea adica eu mereu dau mesaje si mereu o intreb ce are si pnm pentru ca o cunosc bine si stiu cand are ceva. Din ce am inteles eu a deranjat o odata ca o intrebam prea des ce are ea tot zicand ca nimic si pana la urma recunoscand ca e suparata. La noi nu stiu ne dam seama cum e cineva dupa felul in care raspunde de exemplu daca scrie "binee tuu?" e ok dar daca scrie pur si simplu "bine tu?" inseamna ca e cv. Ea nu prea da mesaje nimanui adica decat daca vrea ceva si a si recunoscut asta si de multe ori imi da mesaje si asa, dar de ex daca nu ii scriu eu "neata" ea n o sa scrie prea curand si cand o sa scrie o sa creada ca s a intamplat ceva. Desi mi e greu cred ca o sa incerc sa fiu mai rece sau pnm daca mai aveti sfaturi gen cum s o fac sa se mai apropie de mine mi ar fi de mare ajutor. Va multumesc o seara placuta in continuare
Heya.Ai primit mesajul meu kilometric?