anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am si eu o problema, vreau sa ma ajutati cu un sfat, va voi povesti pe scurt.Am fost cu o fata si vorbeam de ceva timp pe internet si urma sa ne vedem noi fiind din acelasi oras. In ziua in care era stabilit si o sunasem deja era putin distanta fara de celelalte zile, in fine, ne-am vazut intr-un final ziua respectiva..am vorbit..am ras, i-am luat si un inel frumos cadou, am dus-o la mine (Bine nu am facut nimic) era ca inainte si mi-a spus ca s-a simtit foarte bine. dupa aia in acea seara mi-a spus ca nu vrea sa ne mai vedem ca nu sunt persoana potrivita (ea are 15 ani eu 20), m-a luat cu pretextul ca nu ar lasa-o parintii insa eu sincer nu cred acest motiv dupa care mi-a dat block si pe Facebook si mi-a blocat si nr...eu sincer cred ca a fost din cauza ca nu i-a placut cum arat pentru ca altceva nu gasesc, ai mei au o situatie materiala buna deci nu are cum sa fie asta, am crezut si eu ca o sa mearga pentru prima data o relatie si asa s-a terminat imi urasc viata, nu o sa am niciodata pe nimeni

2 răspunsuri:
| dariiaaa a răspuns:

N ai de ce sa ti urasti viata, daca stai bine sa te gandesti e diferenta de varsta, si unii parinti nu sunt de acord cu o relatie a ficei lor nici macar la 20 de ani, asa sunt unii, prea protectivi, am patiti si eu si nu e un capat de tara, succes in continuare!

| AndreeaAndreea21 a răspuns (pentru dariiaaa):

Imi e foarte greu sa nu ma gandesc la ea...chestia asta s-a intamplat acum o luna si ceva si inca nu pot sa mi-o scot din cap o visez in continuare