| iancusteven a întrebat:

am si eu trei "problemute".

- Am 17 ani, as vrea sa fac si eu k1, mma dar mi-e frica ca nu voi invata, ca nu ma voi integra, ca nu voi fi acceptat, se uita restul la mine. Am o problema cu asta.

- Nu stiu sa vorbesc cu oamenii pe care nu ii cunosc. Pur si simplu nu stiu ce sa zic si cum sa ma comport.

- Cum imi pot face mai multi prieteni? Si sa ma inteleg bine cu ei, mie nu imi place sa fiu lingau, poate si asta e o problema.

Imi dati si mie niste raspunsuri? :-s
Multumesc mult, ofer funda.

1 răspuns:
| MandrilaVasileRadu a răspuns:

''mie nu imi place sa fiu lingau''
RESPECT
Nici mie nu mi-a placut asta.Cei care sunt lingai sunt doar niste lasi si perversi ce nu merita sa poarte chestia aia in pantaloni.
Problemele tale sociale vor disparea in momentul in care nu iti va mai fi frica si vor vedea ca te descurci si ca incepi sa te pricepi la sporturi de contact.
Ca sa scapi de frici sporturile de contact sunt cele mai bune.
Daca prinzi drag de ele e posibil sa ajungi departe.
Oricum ca si idee iti trebuie un gram de nebunie.
Trebuie sa fii putin intr-o ureche ca sa rezisti aici.
Daca vrei sa faci sporturile astea doar pentru tine si pentru conditia ta fizica e foarte bine.
Iti spun de dinainte:
Pregateste-te ca vei lua la palme si picioare la inceput de nu vei sti ce e cu tine.
Antrenorii recurg la astfel de metode pentru a invata sa blochezi.
Nu mai zic ca sunt combinate luptele cu conditia fizica, alergare, flotari, genuflexiuni si tot felul de combinatii ce iti intaresc rezistenta si sistemul respirator.
E greu iti spun de pe acum.
''Fetitele'' nu au ce cauta aici si dupa 1-2 luni renunta.