| bestanca a întrebat:

Salut tPu! am si eu un gind ce ma macina deja de vreo 10 zile. Am Prieten de 3 ani si sta Periodic la mine... Acum ceva timP in urma am intilnit un baiat si neam Placut reciProc. Nu mai sunt sigura daca mai am ceva sentimente fata de Prietenul meu asa cum aveam, dar din Partea lui x am multe ProPuneri care ma avantajeaza. Nu vreau sa Pierd nici Pe unul Pina cind, doar ca trebuie sa fac o alegere si nu stiu cum sa ma string cu gindurile. Nu stiu ce sa fac. Ajutati-ma cu vreo Parere va rog!

Răspuns Câştigător
| adry2001 a răspuns:

Draga, gandeste-te bine la ce sentimente mai simti pentru actualul iubit. Adica trei ani impreuna este destul de mult. Cred ca este normal sa ai o atractie pentru altcineva, dupa trei ani de iesit cu un singur baiat, dar ma rog. Si dupa cum spuneam ATRACTIE DE MOMENT si sunt sigura ca doar asta este. Trebuie sa simti multe pentru cineva nu sa fi cu el din interes. Si eu cred ca doar din interes te-ai "indragostit" de x. Si ai spus-o chiar tu ca din partea lui ai MULTE PROPUNERI CARE TE AVANTAJEAZA. Chiar daca te avantajeaza, nu-l poti lasa balta pe actualul si nu trebuie sa te joci cu inima baietilor despre care vorbesti. Gandeste-te ce o sa simta baiatul cu care esti acum cand o sa-i spui ca vrei sa te desparti de el. O sa fie foarte trist pentru ca daca ati fost impreuna 3 ani cu siguranta te iubeste enorm de mult si sunt sigura ca si tu la fel pe el, doar ca ti-au acoperit iubirea "avantejele" lui x. Cam atat am de spus, iar parerea mea este sa ramai cu actualul, deoarece dupa mine este clar ca va iubiti. Oricum mediteaza la ce am scris mai sus.

| bestanca explică (pentru adry2001):

Merci, mult, am nevoie de sfaturi.

2 răspunsuri:
| asdfghjhghkjj a răspuns:

"propuneri care te avantajeaja" intr-o relatie nu e vorba de a fi in avantaj, aceea e o afacere. eu zic sa uiti de primul, deoarece daca il iubeai pe el atunci nu aparea al 2-lea. dar daca te duci la al 2-lea doar pentru "propuneri" atunci las-o balta, i-ai face numai rau.