Daca machiajul nu este strident, mi se pare foarte ok. Poti purta uniforma si sa fii putin machiata in acelasi timp, nu cred ca este o crima. Pacat ca adaptarea nu este ceva de care sunt multi "veterani" sunt capabili.
Din punctul meu de vedere machiajul la scoala nu isi gaseste sensul. Pedeapsa ar trebui sa fie la prima abatere 3 zile exmatriculare, la o doua abatere 1 saptamana, iar daca se repeta figura repeta anul fara discutii.
De ce nu e bine? Foarte simplu: Scoala nu e bar, la scoala nu facem parada modei, nu facem concurs de make-up. Eu am crescut cu uniforma si cu numar matricol. Nu aveam numar matricol si uniforma o beleam pe romaneste. Si chestia asta mi-a prins bine. M-a facut om disciplinat.
Eu consider ca e ok, atata timp cat machiajul e cat mai natural si doar scoate in evidenta trasaturile fetei, daca nu se exagereaza. O fata nu se machiaza pentru a atrage atentia sau pentru a agata, poate vrea doar sa se simta bine in pielea ei (e destul de important)
Depinde.de unghii nu cred ca este ceva rau, machiajul strident nuare sens. machiajul doar daca ai probleme gen acnee, monosprinceana sau altele...
Lagosse întreabă:
anonim_4396 întreabă: