| Baies_Miruna_Andreea_1992 a întrebat:

.. am si eucateva intrebari si as vrea sa va stiu parerea. Prima întrebare: ce credeti despre fetele care se machiaza la scoala isi fac unghiile?. A doua întrebare: credeti ca e bine sa ne machiem noi fetele la scoala? Daca da de ce daca nu de ce? Dau funda

6 răspunsuri:
| aXy99 a răspuns:

Daca machiajul nu este strident, mi se pare foarte ok. Poti purta uniforma si sa fii putin machiata in acelasi timp, nu cred ca este o crima. Pacat ca adaptarea nu este ceva de care sunt multi "veterani" sunt capabili.

| ywar a răspuns:

Din punctul meu de vedere machiajul la scoala nu isi gaseste sensul. Pedeapsa ar trebui sa fie la prima abatere 3 zile exmatriculare, la o doua abatere 1 saptamana, iar daca se repeta figura repeta anul fara discutii.
De ce nu e bine? Foarte simplu: Scoala nu e bar, la scoala nu facem parada modei, nu facem concurs de make-up. Eu am crescut cu uniforma si cu numar matricol. Nu aveam numar matricol si uniforma o beleam pe romaneste. Si chestia asta mi-a prins bine. M-a facut om disciplinat.

| aXy99 a răspuns (pentru ywar):

Eu as propune sa fie batute si desfigurate, sa li se stearga machiajul de pitipoance. Pai chiar in halul asta am ajuns?

| KALASHER a răspuns:

Mai nou, scoala este loc de "agatat"...nu stiati?

| Anonima111111111111 a răspuns:

Eu consider ca e ok, atata timp cat machiajul e cat mai natural si doar scoate in evidenta trasaturile fetei, daca nu se exagereaza. O fata nu se machiaza pentru a atrage atentia sau pentru a agata, poate vrea doar sa se simta bine in pielea ei (e destul de important)winking

| Ionela_Vlada_1994 a răspuns:

Depinde.de unghii nu cred ca este ceva rau, machiajul strident nuare sens. machiajul doar daca ai probleme gen acnee, monosprinceana sau altele...