| Andrei1811 a întrebat:

am si o intrebare in special pentru fete, dar pot raspunde si baietii daca cunosc bine situatia. Vorbesc cu o fata de ceva timp, da in ultimu timp s-a cam indepartat de mine, mi-a zis ca in preajma mea se simte bine si protejata! Cam pe unde ma aflu in capu ei, sunt doar un amic sau are alte sentimente pentru mine? Inca ceva, daca incep sa o tratez ca putin mai multa indiferenta o sa o indepartez sau o sa se frusteze si o sa se apropie mai mult?

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă îi dai cu praf de mers cu siguranţă nu se va apropia de tine şi nici mesaj nu o să-ţi dea de teamă să nu te deranjeze sau să-i mai dai o dată cu praf de mers.
În cel mai bun caz ţi-ar da mesaj să vadă ce ai, asta după ce s-ar pregăti cu 2 săptămâni înainte.
În fine, să o tratezi cu indiferenţă e cea mai naşpa chestie dacă ea ţi-a zis că se simte bine în prezenţa ta. Poate să-şi găsească refugiul într-o conversaţie cu o altă persoană şi cu timpul să nu-i mai pese.
Sau o să se supere pe tine şi greu să-i mai treacă, sau nu o să-i mai treacă şi n-ai mai avea la cine să te întorci.
Acum depinde şi cum e ea ca fată. thinking

| Gandhi_Tibi_1989 a răspuns:

Din prespectiva mea, cred ca se indeparteaza de tine, acum depinde cum ai actionat tu... daca i- ai fost mai mult prieten decat iubit, daca i- ai fost mai mult prieten nu strica prietenia, asta inseamna ca nu ai actionat cand a trebuit.