| AquaBlue97 a întrebat:

Am si o problema foarte mare si va rog sa ma ajutati cu raspunsuri cat mai detaliate posibil.

Este o fata pe care o iubesc foarte mult dar nu ii pot spune in pentru ca vreau sa ii spun in fata si voi ajunge sa ii spun doar peste doua luni.

Pana atunci ce pot face ca sa nu o pierd?
Tot imi poveste ca iese pe afara cu prietenele si spune ca a venit si un baiat nou adus de cea mai buna prietena a ei ca sa o cunoasca pe ea, fata pe care o iubesc. Problema este ca baiatului ii place de ea si ii tot pune piedici o baga inseama.

Ce sa fac? Este exclusa variata sa ii spun ca o iubesc print-un mesaj sau la telefon.

Fata are 15 ani.

Va rog sa ma ajutati dau funda!

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Ai doar 1 singura solutie: sa-i spui acum ce simti pentru ea, si sa o rogi sa te astepte.
Totusi, la 15 ani iubirile astea vin si pleaca zilnic, ceva mai stabil si mai profund se va intampla pe la 18-20 de ani.
Deci, daca o scapi acum, mai ai o sansa sa te imprietenesti cu ea mai tarziu.

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

De ce ii poti spune doar peste doua luni? Daca ea nu te place nu o poti tine doar pentru tine. Cu timiditatea nu faci nimic. Asa ca spune-i cu prima ocazie cand o intalnesti.

| christall a răspuns:

Sa ii spui ca de-abia astepti sa o vezi. Daca iti povesteste despre el poate insemna: ori te considera doar prieten, iar celalalt poate fi un pericol, ori iti spune pentru ca nu e nici un pericol pentru ea si te place pe tine. Ea stie..pana atunci sa comunicati mai des, sa nu-i lasi mult timp liber.

| AquaBlue97 explică:

Nu ii pot spune la telefon, exclud asta. Cum o pot tine departe de altii pana ajung eu la ea?

| Finuțu69 a răspuns:

1.Ar trebui sa il omori pe baiatul acela ca de ex: sa il injunghii noaptea, sa il incinerezi si sa il ingropi.
2. Trebuie sa ii spui fetei ca o iubesti inainte sa ii spuna el.
3. Mai bine iti angajezi o "femeie usoara" ca sa te iubeasca daca nu reusesti!
AI GRIJA SA TE PROTEJEZI daca stii cum zichappy

| Emilia_Ema_1999 a răspuns:

Pai ca sa o pastrezi trebuie sa vorbesti foarte mult cu ea..Sa si ocupe timpul doar cu tine. Asa nu o vei pierde.o sa va cunoasteti mai bine. Nu e usor. Dar daca o iubesti merita incercat. Iar daca fetei ii place persoana ta si felul in care o faci sa se simta. Cred ca ai toate sansele sa o pastrezi langa tine

| Psii_Theea_1980 a răspuns:

Pur si simplu ii spui ce simți pentru ea. Ii spui ca te atrage si ai vrea o relație cu ea. Nu ai cum sa o iubești încă, daca nu ați avut mari tangente. Fii sincer, fetelor le place asta. Succes!