Buna.Un sfat ar fi sa vezi dincolo de niste note stupide.Am avut o colega care avea numai 9 si 10, iar la EV a luat 7, probabil din cauza stresului, a emotiilor, a presiunii enorme etc.Si totusi a ajuns apoi colega cu mine un la liceu de top, iar mai incolo a terminat ca sefa de promotie la facultatea de medicina. Daca tu spui ca mediile nu conteaza pentru a intra la liceu, de ce iti faci griji? Poate ca parintii sunt dezamagiti de tine acum, la fel cum si tu esti, dar crede-ma ca le va trece repede in cateva zile si indiferent ce se intampla, isi vor da seama ca ei sunt oricum mandri de tine. Daca nu ai facut pregatire deloc, cu atat mai mult trebuie laudat efortul tau.
Tine-ti capul sus, caci exista motive mult mai justificate de a dezamagi de cineva. Faptul ca tu ti-ai dat interesul cat ai putut in acele momente, nu e deloc unul din ele! Poti sa intri la un liceu ok, iar apoi sa te transferi la altul de top.Incearca sa te relaxezi pana la aflarea rezultatelor, deoarece chiar meriti si mintea ta trebuie sa se elibereze.Stresul nu va modifica notele tale, ci cunostintele acumulate si norocul de a da peste profi binevoitori.Eu stiu ca mereu in urma constestatiilor mediile la cei mai multi au crescut.Repet, ramai pozitiv indiferent de ce se intampla.Nu e o tragedie.Cand vei fi terminat liceul sunt sigura ca iti vei aminti si de ce simti acum, iar dupa stresul de la bac pur si simplu vei rade.Lucrurile par mereu mult mai grave decat sunt pe moment.
Succes.