| soarece1234567 a întrebat:

Am terminat clasa a 8-a si acum, in final, am media de admitere 9.91. Nu stiu ce liceu sa aleg intre Sava, Lazăr sau Sincai. Sunt foarte dezorientat, pentru ca foarte multa multa lume spune ca in Sava sunt fitosi... (înțelegeți ce zic ). Îmi puteti da un sfat? MULTUMESC.

4 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Liceul se alege după cât este de bun, după performanţele elevilor ( la învăţătură )!
NU după cât de fiţoşi sunt elevii, sau cât de uşor e la liceul respectiv, ori cât de indulgenţi sunt profesorii!

Toate cele bune!

| bursuc001 a răspuns (pentru bursuc001):

Preferabil să alegi Colegiul Naţional "Sfântul Sava" Bucureşti deoarece este mai BUN, e pe locul 1 în "Topul liceelor" ( iar celelalte sunt pe locul 2, respectiv pe locul 6 în acelaşi top ) - vezi linkul :
http://www.admitereliceu.ro/....../top-licee

| YroxyY a răspuns:

Eu zic sa mergi la Lazar laughing
Succes

| andi2211 a răspuns:

Hei. Si eu sunt tot a opta si am cam aceeasi dilema. Tind totusi sa merg la Sincai pentru ca are program de la 8 la 2 si imi ramane si timp liber. Cate despre Sava, am niste prietene acolo si au spus ca nu sunt numai fitosi, e ok liceul. E un grup pe facebook : In ce liceu vrei sa intrii 2016, poate te mai lamuresti si de acolo. Sper ca am ajutat ^.^big grin