| 4LiFEYG a întrebat:

Am trecut a 9-a la liceu si sunt foarte confuz.In prima zi de liceu pot cumpara flori pentru diriginte(a)?

10 răspunsuri:
| D3eaa a răspuns:

De ce nu? In aceeasi dilema am fost si eu... dar pana la urma nu i-am cumparat, acum imi pare rau ca nu i-am luat pentru ca am avut o diriginta de exceptie... m-am recompensat pe parcursul a 4 ani laughing

| AC4S4 a răspuns:

De obicei se cumpara happy

| dragosbogdan001 a răspuns:

De ce sa nu duci? Ma rog, vezi tu. Doar sa nu ai diriginte, ca ti le pune in cap.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

nu e nevoie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, este un gest frumos. Eu am dus si duc si acum (a10a). Aprope toti colegii tai vor avea. Nu trebuie sa dai multi bani e ceva simbolic mai ales ca este primul an

| AKARA0 a răspuns:

Doar daca vrei ii duci, dar na, ii duci si tu o floare ca nu esti nesimtit.

| Devilgrim a răspuns:

Uite cum sa faci cumpara flori.
De prinzi sa ai diriginte nu te ingrijora pentru flori ai o Mama acasa care te asteaptawinking
Si de prinzi sa ai o diriga dai florile si cumparai si lui mama ta ^_^
Bafta Boboculewinking ai griji ce faci laughing

| Hemera a răspuns:

Nu te opreste nimeni, mai ales daca e profesoara, dar sa stii ca si barbatii primesc flori uneori happy
Ba chiar faci o impresie buna de la inceput Bafta!

| Dyana77 a răspuns:

Sunt din păcate în aceeași situație sad dar eu zic că nu e nevoie mai ales dacă nu știi ce diriginte o să ai... poate va fi o doamnă, poate un domn. Nu i-as lua flori unui domn. Ești de aceeași părere? laughing

| 4LiFEYG explică:

M-ati pus pe ganduri laughing, am sa ma duc la liceu sa vad ce domn/doamna diriginta am.