| Axel22 a întrebat:

Am u. mre, sunt baiat si nu-mi convine deoarece o fata a zis catre mine : "Ni asta are fundu mai bombat ca mine!", de la ce poate fi? In ultima vreme am mancat excesiv. De la asta sa fie? Nici sport n-am facut dar m-am apucat de ieri de abdomene, dar pentru fese ce exercitii sa fac? Asa ca sa arate mai de barbat, sa le atraga nu sa le dea impresia ca se uita la alta fata straight face. Am dat copy la instructiunile pentru niste exercitii de fese, va rog sa-mi spuneti daca m-ar ajutat sa am un fund mai de barbat. 1. Din pozitia culcat pe spate, indoiti genunchii astfel incat talpile sa atinga cu intreaga suprafata podeaua. Din acest punct ridicati un picior si fixeaza glezna peste genunchiul opus. Prinde coapsa piciorului de jos cu ambele maini si trageti spre piept. Relaxeaza gatul si umerii si mentine pozitia pentru 10-20 de secunde. 2. Din pozitia culcat pe spate, cu picioarele intinse, ridica un picior ducand genunchiul spre piept. Este recomandat sa faci priza cu ambele maini sub articulatia genunchiului pentru a proteja rotula. Mentine pentru cateva secunde in aceasta pozitie, relaxeaza si apoi schimba piciorul. 3. Pentru acest exercitiu avem nevoie si de o banca. Aseaza-te in pozitia culcat pe burta, avand soldurile situate pe marginea bancutei. Pentru a obtine un echilibru cat mai bun, prinde-te cu ambele maini de marginea din fata a bancii. Indreapta picioarele pana cand acestea se vor afla la acelasi nivel cu soldurile. Aceasta este pozitia de plecare. Acum executa o miscare de forfecare, alternand picioarele. Respira constant si asigura-te ca executi o miscare controlata a picioarelor Sunt bune si pentru baieti? Am 13 ani, La dieta m-am apucat sa mananc dimineata 2 oua la amiaza o salata cu ulei sare si otet, fiind cu ceapa, salata si ceva rosii. Iar seara tot cv salata si cate o felie de paine. Daca exercitiile ce vi le-am scris mai sus nu sunt bune pentru baieti, ce exercitii sa fac? Si daca sunt bune exercitiile de mai sus cam in cat timp vor da roade daca le fac in fiecare zi? Iar daca nu sunt bune exercitiile care mi le ziceti voi cam in cat timp ar trebui sa dea roade?

Răspuns Câştigător
| Sase a răspuns:

Exercitiile de mai sus te-ar putea face sa obtii exact opusul. Atunci cand iti doresti sa dai jos, faci cardio(cauta exercitii de cardio pe Youtube sau alearga vreo 30-45 de minute pe zi). Ceea ce descrii tu acolo sunt exercitii de forta, care, de obicei, te ajuta sa depui masa musculara. Daca vrei sa faci exercitii de forta, te sfatuiesc sa te concentrezi pe partea de sus a corpului, ca sa echilibrezi situatia.
Si inca ceva: ai 13 ani. Ar fi de apreciat sa incerci sa mananci mai sanatos, dar sa tii dieta e cam exagerat si te poti opri din crestere(nu vrei sa ramai pitic!).
In plus, nu mai lua in seama ce spun oamenii, most of them are bitches.

| Axel22 explică (pentru Sase):

Ok, dar eu vreau sa am si cativa muschi dar vreau sa nu mai am fundul bombat ca de fata, exercitiile cardio ma ajuta sa nu mai am fundul bombat?

| Sase a răspuns (pentru Axel22):

Da. Te ajuta sa slabesti si inevitabil vei face si muschi, dar mai putin in partea de jos decat cu exercitiile de forta. Ti-am spus, concentreaza-te pe exercitii de forta in partea de sus si nu te priva excesiv cu dieta. E de ajuns sa renunti la fast-food, dulciuri si prajeli. Iar daca ti-e greu sa renunti la ducliuri, macar renunta la bauturile dulci de orice fel si bea multa apa in schimb.

| Axel22 explică (pentru Sase):

Ok, da am si putina burta, cam in patru saptamani pot scapa de ea cu abdomene, si un alt fel de abdomene in care fac abdomenul nu pana in capat si intre timp ridic un picior pana la piept daca pot iar cotul il intorc la genunchi. Is bune astea? Si daca mananc dimineata 2 oua sa zicem prajite e prea mult? Eu in ultima vreme le-am mancat prajite aproape fara ulei... la pranz mananc sa zicem o supa, iar seara salate? Deci e buna dieta si exercitiile astea? (dieta ama ales-o eu, exercitiile le-am luat dintr-un clip de la fitness urban) Dupa ce imi raspunzi la intrebare asta iti dau funda.

| Sase a răspuns (pentru Axel22):

La dieta nu pot sa spun ca stai rau, dar ti-as recomanda sa te interesezi in continuare de optiuni sanatoase(multe legume, carne de pui si de peste, branza de vaci) si sa nu te infometezi, iar pentru burta, ghici ce? Tot cardio e cel mai bun. Doar scrie pe Youtube cardio si fa un videoclip de vreo 20-30-40(tu alegi cat poti, nu te forta) de minute zilnic. Alte variante de cardio sunt jogging-ul sau mersul pe bicicleta. Poti sa faci si cate ceva forta, dar neaparat sa ai si cardio.

5 răspunsuri:
| Alexaandreea a răspuns:

Buna! Daca vrei sa slabesti, eu iti recomand DIETA RINA si KANGOO JUMPS! Dieta Rina este ff simpla de tinut, iar Kangoo Jumps te ajuta sa-ti lucrezi intreg corpul! Te invit pe blogul meu sa vezi in ce consta DIETA RINA, si la o demonstratie de Kangoo: http://punepretpefrumusete.blogspot.ro/! Te astept cu drag pe blogul meu!