O sa mai fiti prieteni, nu-ti fa griji, in cel mai bun caz o sa-ti zica ca te place, iar in cel mai rau caz va considera ca ai glumit.
Putem macar daca tot ne dam mari ca folosim cuvinte in engleza sa verificam cum se scriu inainte? Crush, mersi.
Lasa-ma sa-ti dau un sfat:Nu te pune niciodata si nu incerca sa le atragi atentia prietenilor fratelui tau, fiindca in scurta perioada nu o mai existe prietenie intre ei din cauza ta.Pe langa asta bff-ul fratelui tau s-ar putea sa te vada ca pe o sora, nicidecum ca pe o viitoare iubita.
Eu cred ca ma place si el ma suna aproape zilnic vorbim in fiecare seara ne întâlnim
Pai daca te place, atunci de ce nu-i dai de inteles ca-l placi si tu? Adica e logic.
Pentru ca imi este frică de ce o sa spună poate ca chiar ma consideră sora lui mai mica mereu imi ia apărarea si niciodata nu imi spune nimic urât.Si daca o sa ii spun poate nu o sa mai fim prieteni
Daca o sa fac asta poate Fratimiu o sa se certe cu el si nu as vrea.
Ii spui pur si simplu ca nu vrei sa afle si fratele tau, si o sa inteleaga.
O sa mai fiti prieteni, nu-ti fa griji, in cel mai bun caz o sa-ti zica ca te place, iar in cel mai rau caz va considera ca ai glumit.