| Nicoleta14Halip a întrebat:

Am un crush(imi place de un băiat) este BFF-ul fratelui meu(cel mai bun prieten al lui) si as vrea sa ii atrag atentia
Eu sunt genul de fata:
-baitoasa
-artagoasa
-deșteaptă
-timida
El e placut de toate fetele. Eu nu am forme. Vreau sa ma ingras vreo 3-4 kg.Cum as putea?

Răspuns Câştigător
| LexaEAG a răspuns:

O sa mai fiti prieteni, nu-ti fa griji, in cel mai bun caz o sa-ti zica ca te place, iar in cel mai rau caz va considera ca ai glumit.

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Putem macar daca tot ne dam mari ca folosim cuvinte in engleza sa verificam cum se scriu inainte? Crush, mersi.

| LexaEAG a răspuns:

Lasa-ma sa-ti dau un sfat:Nu te pune niciodata si nu incerca sa le atragi atentia prietenilor fratelui tau, fiindca in scurta perioada nu o mai existe prietenie intre ei din cauza ta.Pe langa asta bff-ul fratelui tau s-ar putea sa te vada ca pe o sora, nicidecum ca pe o viitoare iubita.

| Nicoleta14Halip explică (pentru LexaEAG):

Eu cred ca ma place si el ma suna aproape zilnic vorbim in fiecare seara ne întâlnim

| LexaEAG a răspuns (pentru Nicoleta14Halip):

Pai daca te place, atunci de ce nu-i dai de inteles ca-l placi si tu? Adica e logic.

Pentru ca imi este frică de ce o sa spună poate ca chiar ma consideră sora lui mai mica mereu imi ia apărarea si niciodata nu imi spune nimic urât.Si daca o sa ii spun poate nu o sa mai fim prieteni

Daca o sa fac asta poate Fratimiu o sa se certe cu el si nu as vrea.

Ii spui pur si simplu ca nu vrei sa afle si fratele tau, si o sa inteleaga.

O sa mai fiti prieteni, nu-ti fa griji, in cel mai bun caz o sa-ti zica ca te place, iar in cel mai rau caz va considera ca ai glumit.