| Anonim14354 a întrebat:

Am un director foarte pretentios.Nu ma lasa sa vin cu freza la scoala. Am zis ok am dat parul intr-o parte si foarte foarte putin ridicat..tot intr-o parte. Dar nici asa nu ma lasa. Cred ca are ceva cu mine. Are dreptul sa ma oblige sa ma tund? A zis ca numai ma primeste la ore desi sunt multi mai mari ca mine cu freze facute si lor nu le zice nimic. I-am zis si de ei si a zis ca "Ce clasa sunt aia si ce clasa esti tu?"Daca nu are dreptul, ce trebuie sa fac?

9 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Sa-l asculti si sa-ti tunzi parul!

| ywar a răspuns:

Ce clasa sunt aia si ce clasa esti tu - fraza asta e de-a dreptul tembela. Nu ai de unde sa stii. poate are ceva avantaje materiale de la aceia! La DNA cu el pentru foloase materiale necuvenite! Da-i boxul prietene!

| Felys a răspuns:

Chiar vrei sa intrii in conflict cu el, are nu are dreptul nu incerca sa il enervezi ca pana la urma tot tu pierzi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa te conformezi daca nu vrei sa ai probleme.

| DuncaClaudiu a răspuns:

Incearca sa-l eviti. sa nu te intalnesti cu eltongue daca este necesar sa te intalnesti iti poti pune o gluga sau ceva de genu pentru a nu putea fi observat parul tau.

| Anonim14354 explică (pentru DuncaClaudiu):

Frate ma scoate la tabla pe fiecare zi. Are ciuda rau pe mine.+ ca mai stau langa el

| elenna01 a răspuns:

Incearca sa faci rost de regulamentul scolii. Daca in regulament scrie ceva de freza baietilor are dreptul sa iti faca.La mine in liceu, aveam un coleg din clasa care s-a mutat la noi si avea parul lung.Dna director i-a zis sa se tunda si a tot refuzat, a adus si niste articole el dupa net ca ea nu are niciun drept si totusi l-a mutat inapoi la liceul de la care a venit pentru ca nu respecta regulamentul scolii.Am foarte multi colegi care isi lasa parul pe o parte si nu il ridica deloc cand sunt la scoala. Poti incerca si tu...nu este un capat de lume sa mergi asa la scoala.

| Mjsaka a răspuns:

Nu are nici-un drept asupra ta. Stiu si eu cum e pentru ca eu am fost tunsa pe o parte mai scurt, iar pe cealalta mai lung. Faza e ca mie nu mi-au facut prea multe observatii pentru ca sunt fata. Du-te la un hairstylist sau pur si simplu la frizerie si explica-le ca iti place cum esti tuns insa directorul nu e foarte incantat. Cu siguranta iti vor adapta freza in asa fel incat sa-ti placa si sa se incadreze si in cerintele directorului. Succes! happy :*

| Yahoo965 a răspuns:

Teoretic, nu are niciun drept, dar stiu cum sunt profesorii astia care se cred ''mari si tari''. Fa tot ca tine, sa vezi ca o sa se plictiseasca sa-ti tot zica.