Ce clasa sunt aia si ce clasa esti tu - fraza asta e de-a dreptul tembela. Nu ai de unde sa stii. poate are ceva avantaje materiale de la aceia! La DNA cu el pentru foloase materiale necuvenite! Da-i boxul prietene!
Chiar vrei sa intrii in conflict cu el, are nu are dreptul nu incerca sa il enervezi ca pana la urma tot tu pierzi
Incearca sa-l eviti. sa nu te intalnesti cu el daca este necesar sa te intalnesti iti poti pune o gluga sau ceva de genu pentru a nu putea fi observat parul tau.
Frate ma scoate la tabla pe fiecare zi. Are ciuda rau pe mine.+ ca mai stau langa el
Incearca sa faci rost de regulamentul scolii. Daca in regulament scrie ceva de freza baietilor are dreptul sa iti faca.La mine in liceu, aveam un coleg din clasa care s-a mutat la noi si avea parul lung.Dna director i-a zis sa se tunda si a tot refuzat, a adus si niste articole el dupa net ca ea nu are niciun drept si totusi l-a mutat inapoi la liceul de la care a venit pentru ca nu respecta regulamentul scolii.Am foarte multi colegi care isi lasa parul pe o parte si nu il ridica deloc cand sunt la scoala. Poti incerca si tu...nu este un capat de lume sa mergi asa la scoala.
Nu are nici-un drept asupra ta. Stiu si eu cum e pentru ca eu am fost tunsa pe o parte mai scurt, iar pe cealalta mai lung. Faza e ca mie nu mi-au facut prea multe observatii pentru ca sunt fata. Du-te la un hairstylist sau pur si simplu la frizerie si explica-le ca iti place cum esti tuns insa directorul nu e foarte incantat. Cu siguranta iti vor adapta freza in asa fel incat sa-ti placa si sa se incadreze si in cerintele directorului. Succes! :*
Teoretic, nu are niciun drept, dar stiu cum sunt profesorii astia care se cred ''mari si tari''. Fa tot ca tine, sa vezi ca o sa se plictiseasca sa-ti tot zica.