| mihai4000 a întrebat:

am un frate care trebuie sa faca 18 ani si problema e ca nu prea are relatii stabile cu prietenii si nici anturaje mai mult alerga printe oameni cum sa zic eu asa..., si nu stiu cum as putea sa l ajut ca de revelion sta acasa, si vine majoratul lui acuma si nici nu stie pe cine ar vrea sa cheme.(pentru ca mai toti ii sunt falsi) eu i-am zis sa nu si l faca si sa se duca cu gagica sa in Bucuresti sa petreaca o noapte acolo asta depinde daca ii tine relatia. voi ce parere aveti? cu ce a gresit el daca toti sunt falsi? vreau pareri si sugestii, dau funda!

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa-l pe el sa decida pe cine vrea alaturi la majorat si in afara acestui "eveniment".

| PsihopatX3 a răspuns:

Dacă el nu se simte bine printre oameni atunci nu ai ce să-i faci.

| mihai4000 explică (pentru PsihopatX3):

Se simte bine, e chiar foarte rational ca l am bagat in gasca mea dar nu o sa stea cu mine mereu...

| anonim_4396 a răspuns (pentru mihai4000):

Am senzatia ca ii programezi viata, lasa-l sa traiasca cum ii place lui. Daca l-ai bagat in anturajul tau de ce nu poate sta cu tine mereu? exista doar un singur motiv si acela fiind sa nu se simta bine... te contrazici. Tu esti acest tip de 18 ani?

| anonim_4396 a răspuns (pentru mihai4000):

Ai zis ca n-are prieteni, pai cum? Gasca ta nu e si a lui acum? sau sunt oameni de nimic in ea pe care doar tu ii poti accepta, nu si fratele tau.

Întrebări similare