| FulgerMcQueeN a întrebat:

am un Orange Zali cu Android, dar faza e ca nu am mai avut android pana acum. Si m-am uitat putin la task manager si am vazut ca sunt multe aplicatii deskise care cred ca ingreuneaza viteza. Asa ca am dezinstalat jocurile. Si acu dupa ce am intrat pe net si am iesit nu mai pot intra in meniu, se blocheaza. Spuneti-mi va rog mai intai ce sa ii fac sa isi revina.
P.S.: am descarcat,, LagFixFree" dar nu l'am deschis deoarece nu stiu sigur daca e bun.

Si explicati-mi putin va rog cum sa il intretin, adica ma refer cum sa il tin sub control sa nu il incarc prea mult.

In task manager am 3 categorii : Sarcina, Aplicatii si Resurse.
Eu la resurse am vazut ca e ocupat mult din memoria RAM, Iar CPU' merge la 50 %. Adica mi se pare prea mult pentru un procesor care nu a fost folosit aproape deloc.

Please Help!

Răspuns Câştigător
| xBesTLifeX a răspuns:

1.Nu trebuia sa dezinstalezi aplicatiile, trebuia doar sa dai Kill All ca sa inchizi toate aplicatiile.
2.Descarca-ti BitDefender Antivirus si BitDefender Mobile Security, pentru ca dupa parerea mea si a mai multor utilizatori este cel mai bun antivirus si scaneaza-ti dispozitivul.
3.Ca sa il intretii bine descarca Battery Doctor
4.Da, este mult, de aia tu trebuie sa inchizi toate aplicatiile dupa ce iesi din ele pentru ca din cauza aplicatiilor deschise dispozitivul merge FOARTE GREU.

Sper ca te-am ajutat, bafta.

| FulgerMcQueeN explică (pentru xBesTLifeX):

Da'mi ID tau mess sau Skype, mai am cate ceva sa te intreb. Please!

1 răspuns: