| LeaCalin a întrebat:

Salut TPU! Am un profesor de muzica care, ne arata de ce sa nu consumam dr@g#ri, iarba si alte substante din-acestea.Ne spune sa nu ascultam alte tipuri de melodii in afara de muzica clasica,insemnand Mozart, George Enescu si tot asa.
Recent, la un test eu am luat nota 4 la materia lui doarece eu am scris corect la inca 2 chestii si puteam sa iau macar nota 8 insa el a spus:Aici devine rece vremea.Insemnand ca se refera la melodia Antonio Vivaldi, Iarna.Insa eu scrisesem bine. Apoi, a mai fost George Enescu, dar el ne a pacalit ca nu e ala.
Asa am luat nota aia. Dati mi un sfat.ce sa fac daca deja a trecut nota in catalog si eu nu aveam note mai mici de 8.Cum sa le spun parintilor?

Răspuns Câştigător
| Mayhem666 a răspuns:

Nu exista muzica buna sau rea, nu exista muzica frumoasa sau urata, muzica nu se discuta, doar se asculta, e o forma de arta, si ar trebui tratata ca pe ceva obiectiv, nu subiectiv. Profesorul tau, fiind profesor de muzica, ar fi trebuit sa stie asta. Cineva care are o opinie subiectiva in privinta a ceva ce se presupune sa fie dupa gustul fiecaruia, nu ar trebui sa fie lasat sa preadea.
Iar modul in care ti-a dat nota, nu mi se pare corect deloc. Le spui printilor motivul, si daca va duceti la director, e posibil sa ti se si schimbe nota, dar si profesorul sa fie mustrat pentru tratarea incorecta si opinia subiectiva in privinta unei materii care trebuie privita intr-un mod strict obiectiv.
Daca lasi lucrurile asa cum sunt acum, sansele ca asta sa se repete sunt foarte mari.

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Profesorul de muzica incearca sa va faca educatie muzicala, asa cum cere obiectul lui.
Spunele parintilor sincer si direct: am luat 4 fiindca nu am invatat la muzica si am scris incorect.

| Javva a răspuns:

Spune-i mumiei aleia sa-l lase pe Mozart si sa asculte si el un Ian un ceva