Eu iti spun din experienta mea ca mai bine e sa-ti iei o greutate cu bara ( haltera ) decat sa-ti iei gantere.
Eu acum cu jumatate de an in urma mi-am fost cumparat gantera de 25 kg, sincer am fost foarte dezamagit, vroiam sa lucrez la antebrate faceam exercitie tare prost pana ce am dat-o la alt cineva, acum am o haltera de 50 kg cu bara cu tot, are dicuri pe ea ( am dat comanda pe net ) am dat 5 milioane. Locuiesc in Londra, in Romania nu stiu care sunt preturile, dar eu iti spun ca sunt foarte multumit, pot sa lucrez si la piept, antebrate, biceps! Daca mi se pare prea grea mai dau din discuri jos, faza e ca lucrez cand nu am ce face sau cand ma apuca cheful, dar sa trag de fiare nu sunt de genu asta.
Ori cum eu iti spun daca tot vrei sa cumperi ceva i-ati ceva bun, o haltera si sa aiba bara, lucrez mult mai usor, lucrezi cu amandoua maini in acelasi timp, cu gantera trebuie sa faci schimb de maini, ba nu ai echilibrare ba o mana te doare si asa mai departe.
Cumparati doua gantere 15-20 kg depinde cate kg poti ridica tu, si eventual cumparati si o bara si vreo 4 discuri a cate 10 kg fiecare, si eventual iti faci si un program, luni de exemplu poti face piept cu ganterele si bara, biceps ( la brate ) cu ganterele si cu bara, daca ai gantere marti poti sa faci umeri, ridicarea ganterelor la nivelul umeriilor si tot asa.
misauratcuviata întreabă: