Esti cumva medium? Daca nu, nu ai de ce sa te ingrijorezi... Aia a fost o simpla coincidenta!
Probabil te simti ignorat si respins si in viata reala de aceasta fata, iar de aici ai avut si visul respectiv.
Si eu am visat aseara ca venea apocalipsa si ca eram un varcolac care omora agricultorii de de pe camp, noaptea, iar ziua imi faceam cumparaturi la Prada.
Daca s-ar adeveri toate visele pe care le-am avut pana acum, nu vreau sa stiu ce s-ar fi ales de intreg Universul.
Nu te mai lua dupa vise, sunt doar produse ale subconstientului tau si procese ale mintii. Atat.
Tampenii, eu aseara am visat ppe bunicul meu ca ma bantuia si vroia sa ma omoare, asta nu inseamna ca o sa mor sau in cazul tau nu insemna ca o sa te paraseasaca
Pai toate acestea sunt doar vise. Daca vreodata se va intampla in realitate ca fata sa iti faca in ciuda fii sigur ca stie ca o placi si daca te va vedea ca pe un amic inseamna ca te place doar ca prieten de gasca su nu e pregatita de o realatie. Sper ca te-a ajutat raspunu meu.
Stie ca o plac.si m.am gandit ca poate doar vrea sa se lase greu doar ea stie ce gandeste...
Pai ea iti dai sema ca se gandeste daca sa actioneze cu tine sau nu adica sa fie cu tine intro relatie dar poate face in asa fel incat sa nu stii ca se gandeste la asta fa-ti curaj si spunei.Stiu sentimentul si eu l-am avut si mi-am facut curaj si i-am spus.Nu-ti ascunde sentimentele fata de ea ca o sa ramai doar cu gandu la ea si nu-i bine.Fa-ti curaj poate ca fata aceea se va gandii serios sa fie cu tine!
Trebuie sa ii spun neaaprat Multumesc mult
Cu placere sa-mi spui daca fata va vrea o relatie serioasa si daca o respecti si ea te va respecata succesc in viitor
ksm1485 întreabă: