| bbykka a întrebat:

anul acesta am intrat la liceu si am numai fete in clasa. problema este ca nu ma suporta, nu le suport. mereu le ignor de cand intru la ore pana ies laughing si as vrea cateva idei sa incerc sa le fac cate ceva ex uneia i-am dus un pachet de guma in par love struck cine are cele mai multe idei funda

4 răspunsuri:
| IzabellaLoredana a răspuns:

Astea sunt copilarii! Inceteaza cu fazele astea laughing.Nu rezolvi nimic!
O zi buna! Si gandeste-te la altceva mai inteligent.

| bbykka explică:

cel mai inteligent ar fi sa le incui in clasa pe toate si sa le dau foc [bineinteles ca la etajul 2] devil

| DanAmarandei a răspuns:

Vor trece si anii astia in care te chinuie relationarea cu persoane de sex opus... e doqr o etapa prin care trec foarte multi oameni. Incearca doar sa nu faci chestii exagerate pe care sa le regreti mai tarziu (de exemplu sa jignesti o persoana fara aparare sau fara vina). Succes iti urez!

| phineass a răspuns:

Gresesti complet. daca te comporti asa doar pentru ca sunt fete atunci esti un ratat.scuze ca iti zic asa. oricum dupa parerea mea nu se vede ca esti la liceu. esti mult prea imatur ar trebui sa gasesti o cale sa te intelegi bine cu ele pentru ca sunt colegele tale si langa ele o sa putrezesti inca 4 ani de acum incolohappy