Ca să scapi de el, încearcă să-ti găsești un alt grup de persoane (sau o persoană)
cu care să-ti petreci timpul. Nu-i mai răspunde la mesaje așa des, iar dacă te sună, procedează la fel. Încearcă să iei legătura cu el cât mai rar și vei vedea că-si va căuta pe altcineva Dacă totuși îți place să-ti petreci timp cu el, dar nu pe net, spune-i că preferi să vorbești cu o persoană față în față și nu pe net, iar dacă nu-i convine, treaba lui.
Mulțumesc pentru răspuns! Voi încerca să îmi găsesc un alt prieten cu care sa îmi petrec timpul. Oricum, el a zis ca nu o sa mai stea cu mine în banca, deci sper sa își găsească și el pe altcineva și sa îl streseze la fel de mult ca pe mine.
O să-si găsească. Fiindcă ar trebui să dea dovadă de prea multă prostie, dacă n-ar înțelege că prin faptul că îl ignori, vrei să-i dai de înțeles că nu-l mai agreezi și nu-l mai vrei prin preajmă.
Am avut și eu o problemă similară cu a ta și eu am scăpat Deci ce ți-am scris, a fost din experiență
Multumesc mult, apreciez!
Atunci când îți trimite mesaj încearcă sa nu ii dai cu seen. Dacă te suna nu răspunde, scuzandu-te ca aveai treaba. Încearcă sa petreci mai mult timp cu alți prietene, și sa nu ii mai dai atenție.