| George032 a întrebat:

Anul trecut in iunie mi-a fost foarte rau m-am dus la urgente si eram racit la plamani adica totul parca era ca un vis si de atunci ma simteam rau mereu seara nu aveam nimic si ziua ma simteam ft naspa oboseala, stari de voma, dureri musculare etc dupa care am facut niste vitamine si am fost mai bine si acum traiesc cu o stare de frica cred ca sunt si pe sistem nervos deoarece ma enervez ft repede si am o stare de nervi mi e frica ca nu cumva cineva draq mie sa pateasca ceva cum as putea scapa de aceasta stare si ce as putea avea! Va multumesc

1 răspuns:
| Caro34 a răspuns:

Draga George, ce rost are sa te chinuiesti fiindca intr-o zi toti murim cumva, sanatosi sau bolnavi, tuturor ni se poate asta intampla. Eu te sfatuiesc sa iti ocupi timpul cu lucruri interesante si sa lasi gandurile triste deoparte; cauta compania oamenilor speciali, fa sport, mananca sanatos, fa-ti prieteni si timpul va trece mai placut. Are vreun rost sa te enervezi repede? Gandeste-te mereu ca si cel de langa tine e un om, cu bucurii sau tristeti, vesel sau trist, sanatos sau bolnav, cu o infinita iubire sau cu mai putina etc. etc., care merita atentia ta, grija si iubirea si nicidecum: nervii, cearta, supararea ta! Cu cat vei oferi mai multe cu atata vei primi mai multe! Numai bine!