| iDoNotKnowWhoiAm a întrebat:

Apelez din nou la cunoasterea si priceperea voastra cu scopul elucidarii problemei mele. Am aproape 18 ani, sunt baiat si am visele si sperantele mele. Sunt impreuna cu o fata de cam o luna, dar relatia noastra este ascunsa, mai nou la distanta din cauza localitatilor in care traim. Insa in timpul scolii stam la o distanta de circa 15 minute, deci ne vedem zilnic. Problema mea consta in fostul ei, care este un baiat destul de posesiv si care si-a dezvoltat o obsesie pentru ea. In timp ce erau impreuna, aceasta nemaifiind atrasa de el de mult timp din cauza obsesiei lui, aceasta l-a inselat. Baiatului cu care l-a inselat ii vom pune numele "Mircea". Mircea a primit putina bataie si iar ea cu Mircea n-au mai avut ce discuta. De trei luni, ea si iubitul ei s-au despartit dar el nu inceta sa o sune si sa o verifice sau sa ii trimita mesaje agasante si deranjante uneori. De cand sunt impreuna cu ea acesta a contactat-o o singura data, iar ea l-a injosit prin telefon, ca mai apoi el sa o sune pe mama ei si sa-i spuna ce faceau ei in dormitor. Mama ei stia, asa ca s-a luat bine de el si el a zis ca o va lasa in pace. In momentul acesta temerea mea este ca in toamna cand ma voi revedea cu ea, el sa afle de relatia noastra si sa o chinuie din nou, eu sa-mi iau bataie si totul sa se termine. Nu stiu daca ar trece peste cuvantul dat mamei ei, insa daca ar face-o nu stiu ce as putea face. Nu stiu sa ma bat, nu m-am batut pe bune niciodata. In schimb am luat cativa pumni la viata mea. Nu am curajul de a lovi in mine. In momentul respectiv, cand el ar fi nebun din cauza situatie si ne-ar ameninta, ca mai apoi sa ma loveasca, ar trebui eu sa-i intorc tratamentul? Cum ati rezolva voi problema daca ati fi in locul meu? Eu nu am prieteni batausi, dar el are, deci nu-l pot cauta cu o asa zisa "gasca". Va rog spuneti-mi cum ati proceda voi. Multumesc anticipat.

1 răspuns:
| mihai69 a răspuns:

Aș face în așa fel încât să existe martori și înregistrări ale amenințărilor. Și apoi l-aș da direct în judecată. Amenințarea (chiar și neîndeplinită) e faptă penală. Poate după aia se învață minte.