anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU. Are o mare problema! Cine? desigur cea mai buna prietena a mea. Pai sa o luam de la capat

De diminieata pana seara totul a fost ok nimic suspicios, nimic de ziz. Apoi prietena mea a avut o discutie cu tatal ei despre liceu si cursuri de dans pe care urma sa le ia de la nasa ei. In acest timp nasa prietenei mele dansa la tv la o emisiune. Ea a stat putin cu parintii ei sa o urmareasca pe nasa sa cum danseaza, apoi a mers la ea in camera sa urmareasca in continuare dansurile fascinante ale nasei ei. Dupa terminarea emisiuni a dat pe alt canal. Prietena mea intrat pe facebook sa o felicite pe nasa ei, si au mai vorbit. Dupa ce au vorbit s-a apucat sa invete un pic la romana si s-a apucat sa deseneze. A incercat sa surprinda portretul nasei eiintr-un desen simplu din creion. Dintr-o data s-a intristat si a inceput sa planga (stiu ca e ciudat, dar sa stiti ca nu e nebuna ) si s-a cultat.

Dimineata trezindu-se tot la fel de trista, fara motiv, ea s-a uitat putin ce vorbise in seara precedenta cu nasa ei pe facebook si din nou, fara motiv, (da sunt %100 sigura ca nu e nebuna ) a podidit-o plansul. Dupa aceea a mers la scoala. La scoala totul a fost ok. Dar cand a ajuns din nou acasa s-a simtit, prost si ciudat

Va rog sa-mi raspundesti la intrebare fara raspunsuri rautacioase. multumesc! dau Funda

6 răspunsuri:
| hello1234 a răspuns:

Este evident ca a discutat ceva ce nu i-a picat prea bine. fii alaturi de ea si spune-i ca daca considera ca poate sa iti spuna ce s-a intamplat ca sa gasiti o solutie. bafta!:*

| xYumex a răspuns (pentru hello1234):

Nu a discutat nimic asa pur si simplu nici ea nu stie dc

| Ucaa a răspuns:

Bun, dar care e intrebarea? De ce a plans? Este posibil si ca acea prietena sa fii tu, numai ca nu vrei accepti situatia, posibil :* In orice caz... daca esti sau nu subiectul povestioarei tale, incearca sa gasesti o solutie. Daca este vorba chiar de prietena ta, atunci incearca sa-i fii alaturi, sa o sustii si sa-i transmiti lucruri si ganduri pozitive happy Poate luarea unor lectii de dans ajuta si apropie cele 2 persoane. happy Bafta :*

| xYumex a răspuns (pentru Ucaa):

Sa stii ca chiar e vorba de prietena mea si nu are nici o treaba ce a vb cu ceilalti a apucat-o tristetea asa fara motiv n-a vb cu nimeni nimic de plans si mi-a povestit si nu stiu ce are si nici ea nu stie

| Anonimzece a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu ea, sa o intrebi ce are poate o sa puteti sa rezolvati problema. :*. Funda? happy

| xYumex a răspuns (pentru Anonimzece):

Pai ceea ce nu intelegi e ca ea mi-a spus si nici ea macar nu stie ce are!