Te duci efectiv si vorbesti cu el, e usor cand sunteti in aceeasi clasa ca poti sa incepi conversatia cu o tema, lectie, profesor ceva si apoi sa aduci in vorba subiecte mai personale.
Daca ii place de tine de ce nu ti-a spus? Faptul ca ti se pare tie ca se uita intr-un anumit mod nu inseamna nimic, toti baietii se uita.
Daca iti zambeste si se comporta frumos, din nou nu inseamna nimic, poate fi vorba de educatie.
Daca vrei sa te bagi in vorba, incearca pe Facebook pentru ca ai spus ca atunci cand ramaneti singuri rareori vorbiti. Daca si pe Facebook nu aveti subiecte de vorbit inseamna ca nu prea va potriviti.
Adevarul e ca vorbim pe mess, nu foarte des ce e drept, dar si cand vorbim foloseste multe emoticoane si stickere. Iar despre uitat l-am surprins de multe ori uitandu-se la mine, iar cand ma intorceam inspre el, continua sa se uite vreo 2 secunde si apoi se intorcea in dialog cu prietenii lui ca si cand nimic nu s-ar fi întâmplat. Dar ai dreptate, poate ca dorinta mea de a ma place a transformat niste gesturi de ale lui in niste semnale false. Cred ca voi vorbi cu el ca sa ma lamuresc. Multumesc pentru raspuns!