Poarta linistita, ori sutien ori bustiera. Mi se pare foarte urat sa stai fara ceva peste, se vede tare inestetic. De asta se si uita baietii asa. O sa fie cam incomodant la inceput dar te obisnuiesti
Succes
Poarta linistita sutien, esti la varsta absolut potrivita. Este vulgar sa mergi cu sanii in vant, saltand. Eu port sutien sau bustiera de la 11 ani si nu am avut nici o problema
Poartă sutien fără frică, având în vedre mărimea sânilor tăi, ar trebui să porți, se vede mai bine, și e mai comod.
Nu cred ca te va ajuta sutienul. dupa parerea mea bustiera este mult mai buna si mai practica ca sutientul. daca bustiera te deranjeaza dar sutienul o sa te deranjeze mai mult si or sa te doare si sani. in plus sutienul poate sa-ti faca sani sa se lase, asa ca esti la varsta in care bustiera este practica, chiar daca nu-ti place, trebuie. sutienul proarta-l si tu peste un an doi mai tarziu... vei regreta pe urma, eu asa am facut
Daca ai sinii mari, nu e o problema.Am mai vazut fete si mai mici care poarta sutien.E ceva normal. Daca te incomodeaza il poti purta doar cind mergi la scoala sau cind mai iesi undeva.
Andrei67y5 întreabă: