| allgamemuziq a întrebat:

as avea si eu o intrebare:-P. daca ma puteti ajuta, sunt cu o fata iar fata asta nu e ca celelalte cu care am fost adica nu e asa gen pitipoanca:-p, este nu stiu cum sa va explic ciudata, cand ma intal cu ea ne sarutam si atat nu m-ar lua si ea in brate sau ceva, si frate totusi nu eu i-am zis sa fim impreuna ea mi-a zis si acum am intrebat-o tu tii mai mult la prietena ta decat la mine? are o prietena buna pnm... si imi zice ca da si sa nu incep sa zic despre asta ca deja sunt faze de copil...pai de ce sun faze de copil? de ce sa mai combinat cu mine frate daca nu tine la mine, credeti-ma ca disper aici nu mai stiu ce sa fac, ce sa ai fac sa fie asa cum imi doresc eu? adica sa ma sune dimineata sa imi zica ce fac dreq nici macar asta nu face eu intodeauna fac primul pass si sa nu ziceti (poate e timida) pentru ca nu e timida, si cand am intrebat-o de ce se comporta asa a zis ca nu e ca celelalte fete pai da frate nu esti ca celelalte fete dar arata si tu un pic mai multa afectiune in relatia asta deci ma jur ca nu stiu ce sa mai fac in seara asta am vorbit cu ea si imi zice ca daca mai vreau sa fim impreuna sa incetez cu copilariile astea frate deci astea nu sunt copilariiraised eyebrows e simplu adevar ziceti si voi nu? si nah eu chiar nu stiu ce sa mai fac, am inceput sa tin la ea ca un bou si acum nu mi-o mai pot scoate din minte e ciudat rau inn fine vreau sa vad ce parerea aveti si voi dati-mi niste sfaturi ceva pnm

Răspuns Câştigător
| Khanikua a răspuns:

thinking cam naspa relatia ta. nu stiu dar daca zici ca ti la ea las-o asa cum e cu timpul o sa tina si ea la tine mai akordai o sansa poate stiu eu se skhimba sau da-mi idd ei sa vb cu ea nu stiu dar vreauu sa te ajut ia id meu just.kittymy

13 răspunsuri:
| SuperChocoCherry a răspuns:

Of Of.eu zic sa vorbesti cu ea.nu cred ca sunt faze de copil, doamne.ai intrebat`o ceva doar si nu trebuie sa faca istericale pentru asemenea intrebari.e mai bine sa vorbesti cu ea, poate nu ii place sa primeasca atata afectiune sau sa te tot tina in brate, de mana si restul.totusi,vorbeste cu ea. poate nu mai tine la tine si nu stie cum sa-ti spuna. sper ca te-am ajutatbig grin.

| RuxiKasandra a răspuns:

Pai incearca sa ii dai impresia ca esti rabdator, si daca ea nu arata afectiune, tu poti sa ii arati dar mai putina. Sau nu o baga in seama asa cum face si ea si daca chiar tine la tine, va veni la tine nu va lasa totul asa cum e. Daca nu inseamna ca a fost ceva gen aventura. Si eu am avut o poveste naspa, si mi-am dat seama la 1 an dupa ce m-am despartit de el si tot plangeam ca proasta ca nu dupa el plangeam, ci dupa amintiri si ca e mai bine fara el. Ps: sau daca a zis ca e putin mai diferita decat alte fete poate se referea ca nu e asa afectuoasa, si poate intr-un final asta e felul ei de asi arata dragostea.

| BubuuLinna a răspuns:

Hey!
Da cred ca ai dreptate att nu stiu cum de te'a mai intrebat asa ceva daca nici nu vrea macar sa te stranga in brate ai de grija nu zic asa dar poate mai are inca o relatie stiu eu sau nu cred.
dar poate vrea sa para o persoana interesanta tongue si se da mare tongue stiu eu dar intreab'o si u ca ea daca vrea sa stea cu tine dc nu vrea sa fie asa mai aproape de tine :p stiu eu poate eae mai timida si incearca sa si'o ascunda ca u sa nu'ti dai seama ca e timida tongue se face ca e mai matura si ca e responsabila mai intreab-o si u dc se comporta asa. poate pana la urma iti va da un raspuns multumit :*happy

DEscurcate succes :*:*:happyhappyhappyhappy

Funda?batting eyelashes:*:*:*:*love struck

| RuxiKasandra a răspuns:

Am uitat ceva : o varianta prin " sunt diferita de celelalte fete " se putea referi la faptul ca nu vrea sa fie sufocata. de cat timp face asa?

| Squmppaaaa a răspuns:

Buna...putin comfuza.ea zice ca sunt copilari aceste intrebari?
Dupa mine nu sunt, ea se poarta ca un copil si din chestia asta rezulta ca nu stie sa iubeasca!
Mai bine ti-ai gasi o prietena care sa tina la tine, si daca chiar ti la ea.nu stiuthinking

| Libelle a răspuns:

Nu va potriviti,nu sunteti pe aceeasi lungime de unda na,tu vrei ceva de la o fata,ea nu-ti poate oferi pentru ca nu e stilul ei de a vedea o relatie.E rece, si nu ai cum sa o schimbi pentru ca ei ii e bine asa, si decat sa faca asta mai bine ramane cu prietena.

| Micuţa a răspuns:

Buna Cossminkiss.Din cate pare prietena ta e o tipa mai cu putina experiente, copliaroasa si nu stie sa arate ce simte.Ar trebui sa luati o pauza si sa ii spui daca mai continua asa va trebui sa va despartiti.O sa inceteze cu fazele astea copilaroase si o sa isi bage mintile in cap daca tine cu adevarat la tine.Iar daca nu.veii fi nevoit sa te desparti de ea si sa cauti o tipa cum zici tu mai "pitipoanca" care nu se compoarta copilareste. Sper ca te-am ajutatkiss. Funda?happy

| Paulette_3164 a răspuns:

Hmmm fata nu pare sa fie timidabig grin ci nu prea romantica laughing daca iti place de ea incearca sa ii spui ca tu chiar vrei sa fii cu ea si sa ramaneti impreunatongue dar trebuie sa discutati serios pe tema asta love struck

| SunnyFlame a răspuns:

Eu cred ca ea e putin ''rebela''si nu e obisnuita cu o relatie cu ''pufulucu lucu''si de astea.poate ea asa vrea sa te tina aproape de ea nestiind ca asa te indeparteaza... poate nici nu tine la tine oh go on u trebuie sa iti dai seama. daca nu merge cu ea da.o dracu nu iti irosi timpu cu ea, si nu doar ca dp s-ar putea sa te iubeasca mai mult si va mai mai greu pentru ea
iar daca u o iubesti u ai putea sa faci tu primul pas.o ti in brate si chestii ii spui ca o iubesti mult si etc si apoi daca ea nu reactioneaza dai papuciibatting eyelashes
Bafta

| DianKa_7439 a răspuns:

big grinbig grinSe vede ca esti frt disperat frate(Pai nu stiu,sa fost in locul tau,procedam la fel,poate in asta crede ea ca consta ''maturitatea''big grinbig grinadica sa nu prea o suni si sa nu ii prea tragi atentia,asa cum si ea face)))Gasesteti si tu (daca nu ai )un prieten ff bun cu care sa iti petreci tot timpul liber,vazind asta,va reactiona altfel din cauza ca,fetelor le place sa fie luate in seama iar ele sa o faca pe indiferentele,crede-ma sunt fata si stiu asta,deci, succes! Si daca nici asta nu merge, da-o ma-n****

| Dragos_1250 a răspuns:

Auzi frate, astea chiar sunt copilarii. Adica cum pana mea sa intrebi pe cineva daca tine mai mult la tine decat la cea mai buna prietena? Aberezi amice. Pe langa asta, daca te-ar suna in fiecare dimineata si ti-ar spune "ce faci dracul" v-ati plictisi repede, si asta o spun din propria experienta... asa ca mai ascult-o si tu pe ea.

| CristineDelaruss a răspuns:

Cosmin, Bravo!
Esti primul baiat pe care il vad si ii pasa mai mult de fata!
Daca ei nu'i pasa de tine, las'o sa plece, meriti mai mult!
O seara placuta:*

| ºPishcotº a răspuns:

Deci.mie mi s-a intamplat asa cu primul iubit, cu care am avut si primul sarut, un esec totaloh go on.si stii de ce, pentru ca ma uitam la el si ma intimidam repedebig grin.Si nici eu nu sunt timida de felul' meu, dar in asemenea situatii se m-ai intamplahappy.

Eu te-as sfatui s-o iei tu asa frumos in brate, spune-i cuvinte frumoase.si nu cred ca o sa te refuzebig grin.

Ceao!:*